Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
hdsentinel
üzenetére
Szia
Nem,nincs semmi gond
...beszéljük ki,ha már ez a téma
A hibás szektorok biztosan hibásak,mert egy telepítés közbeni fagyhalál után minden formázás ugyanazt a 20 szektort találta hibásnak,amit később egy dos-os programmal elrejtettem az alap formázások elől. Ilyet arra szoktak használni,hogy a régi win9X-ek felmenjenek a vinyókra,mert igen sok verziójuk megáll a telepítés előtt,ha rossz szektort lát.
És az XP-nél is találkoztam sok esettel,amikor valamely program azért nem ment fel vagy azért volt lassúbb a telepítése az oprendszernek,mert látható volt alapértelmezettben is a hibás szektor.
De ennek ellenére,hogy az oprendszerek nem látták vagy a programok,még attól a diagnosztizáló progik (schandisk,partition magic,recovery) még látták egészen pontosan.Tulajdonképpen bármennyire is kis hibának tűnik nekem azért százalékba átszámítva 12%-os hitelességet ad nekem mindössze.
Az meg hogy mire ad megfelelő kondíciót és teljesítményt,azért találom fúrcsának,mert több ismerősöm is van,akiknél ha nem is pont az ellenkezője,de teljesen más végeredmény született,mint amire a programból lehetett következtetni.
Most ha ilyen 1-2 éves gépekről lenne szó minden esetben,akkor azt mondanám mit is keresek én itt
...vagy akár legyen az,hogy minden új alkatrész.
De van,akinek több,mint 8 éves a gépe. Van laptop is.
Én nagyjából 2 éve hagytam fel az összes ilyen progival,mert mindent "vetetett" már velem/velünk,de sose az ment tönkre. Én már sose alapozok egyetlen progira sem. Kis hiba jelentkezik,rögtön vetetek új vinyót és tükrözöm át a partíciót...Ettől függetlenül használható még az eredeti is mondjuk mellékes tároló vinyónak,de jobbára,ha az első hibák megjönnek,utána egy-két hónap is volt már,hogy teljesen megálltak. Legyen az maxtor vagy WD.A gép körülményeket mondjuk érdemes leírni:
Régen divat volt ütni a gépet
....a samsungom abból a korszakból való és a 80-as WD-m is. A 80-as WD-re 100%-ot ír ki...holott két éve meg csak 80%-ot írt ki....ezt nem is említettem,de ha már eszembe jutott,akkor fontosnak találom.
Tehát a legtöbb gép olyan,hogy összerakatják velem és beszereljük az íróasztal vagy egyéb bútorhoz és nincs mozgatva. Én járok takarítani és karbantartani. Illetve mostanában ez divattá vált: Új netszolgáltató esetén órákig vitatkozni,hogy ugyan helyezzék már át az outlook levelezési állományokat és aktiválják a szolgáltatást...manapság nagyon lusták a "szakik" a szolgáltatóknál
De ha van megoldásod szívesen hallgatom.
Közben felraktam egy reggelt változatot is....a szektorok maradtak nála...a WD vinyóimat meg mégfeljebb tette
De az egyik kondíciójára még mindig 87%
És ennél az összes vinyóm 28 fokos
ez tetszik 
Jah amit elfelejtettem:
Régen az is volt sok gond,hogy szinte az összes everest-el összeakadt a sentinel.
ma már ez orvosolt,amiért gratula!
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 7
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Amazon Fire TV stick/box
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- ÚJ! BONTATLAN Crucial MX500 2.5 SSD 1TB,ÚJ! Gigabyte SSD 1TB
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...beszéljük ki,ha már ez a téma
...vagy akár legyen az,hogy minden új alkatrész.