Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ja, igen Becruxhoz alapból Y jár, teszteltük is az adott topikban, csak a nagy 2.0 vs. 3.0 tápellátás kérdése közben elsiklottam felette...
Elvileg, ha "pöccre" felpörög, elindul 2.0-án 1 ágon, akkor az is elég, bár erről mindig vitatkozni szoktak. Én sokáig használtam így őket és nem lett semmi bajuk, mind2 vonalát az Y-nak inkább csak előlapi portokon, illetve akkor szoktam bedugni, ha nem pörög fel, kattog. Tehát nem feltétlen "kockajáték", de nem árt óvatosnak lenni. Tápvonalat rádugva is fel szokott pörögni, csak gép nem ismeri fel, mivel nincs adatkapcsolat.Illetve talán a gyári kompakt 2,5" külső megoldásokkal szemben, sima külső rackek néha "érzékenyebbek" erre, volt olyan 2,5" ház, aminél, ha 3.0 portban (!) nem volt bedugva külön a DC tápvonal is, Windows alatt hibaüzenetet dobált...pedig pöccre indult 3.0-ban.
Viszont esetedben lehet épp a kékhalál, adatkapcsolat hirtelen megszakadása is közrejátszott, illetve gondolom viseltes volt már az a Scorpio Blue. De nyilván, a szakik által említett elégtelen táp lehetősége sincs kizárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 65W töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest