- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
Stalker-2572 #1351 üzenetére
a 2x2-es alatt a 4 pines tápcsatlakozora gondolsz?
mindig be kell dugni. ha a 20+4 pin-nél gondolsz a 4 pinre akkor azt nem feltétlen, de ha már ott van akkor dugd be viszont ha a külön 4 pinesre gondolsz, azt feltétlen be kell dugni
-
Ősember
őstag
hello
van nekem egy ilyen zen tápom és hát betettem a konfigba 805D, ab9, 2*512, 7600gt és még akkoris csak pörgeti a ventiket amikor vinyok sincsenek becsatlakoztatva... minden venti max fordulaton megy és változo idöközönként lekapcsol. ezt a konfigot vinnie kellene könnyedén, szoval ez szervizgyanus?mellesleg elözö tulajnál 2 amd konfigban produkált 0-hoz közeli eredményt, de ott arra gyanakodtunk, hogy nem éri el a minimumot a fogyasztás, azért rendetlenkedik. most lesz kiprobálva egy szintén p4 konfigban, ha ott sem megy, akkor elviszem boltba....
-
Ősember
őstag
passzivnál nincs halkabb
nekem is van ilyen tápom, de még nem sikerült kiprobálni. talán holnap megejtem a probát
Új hozzászólás Aktív témák
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest