- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja azt tudom nincs baja tápnak szerintem se mert ment csak jött a szag azt lenyomtam gyorsan, de mivan ha egy óra múlva veszem észre? Szét égett volna minden.
Persze működik a lap egy tűvel kitudtam kaparni a műanyag darabokat, hogy beletudjon menni a másik táp csatija. 300-as Codegenel megy most a dolog. -
Minap a táp 12V-os csatija amit pluszba kel rákötni a lapra szétégett.
Egyszercsak fura szag érződött mondom mi a franc gyorsan lekapcs a gép (kurva büdös volt) megnézem belevan égve a lapba a csatlakozó. [link] Hírtelenjébe elkapott az ideg és tűrtőztetnem kellet magam ahhoz, hogy ne mennyek ki és ne vágjam földhöz a tápot, de aztán a 18K-s ára miatt meg gondoltam magam.
Mivel nem kis konfigot hajtott természetesen volt venti támogatás neki, nehogy az legyen a baj. Az elsőszériás még.
Az Iponnál garanciás ezért kikell, hogy cseréljék ugye? Mert ha nem azonnal széttöröm.
Jah és amit művelt a lap csatlakozóval: [link] Gondolom ezért már ugrott is a lap garanciája (50K-s lap) ami miatt szintén felbaszott az egész mellé még belese tudtam dugni másik táp csatiját, csak miután egy tűvel nagy nehezen kitakarítottam az elégett műanyagot.
Én nem tudom mostanába miért van ilyen szerencsém, de már kezd elegem lenni belőle. -
válasz
Stalker-2572 #1373 üzenetére
Persze, elsőre, röccenés nélkül.
-
Nah én is becsendesítettem a gépet egy ilyen táppal szerencsére a nem cicergős verzót fogtam ki.
Amúgy az nem baj ha terhelés alatt forró a táp? Gondolom bírnia kell.
-
válasz
Stalker-2572 #1333 üzenetére
Hát ha ciripel akkor nem halkabb mint a CoolerMasterem.
-
Hol lehet kapni ilyen tápot és mennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest