- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OC
őstag
Nem vaágom fejből, hogy melyik ház pontosan hogyan is néz ki, de egy normális elrendezésű midi torony, amelyikben a táp ''normális helyen'', fölül van elhelyzve + van szellőző felette. Nekem egy régi Antec Plusview 1000AMG van és én vágtam ki a tetejét, majd ráraktam egy rácsot. Ez azért jó megoldás szvsz, mert így szinte olyan háat választasz amilyet akarsz, aztén szépen kivágod a tetejét, rácsot rá és kész. Persze a gari. Namost egy háznál...annyira azért ez nem döntő szerintem.
-
OC
őstag
Értem. Akkor viszont az én meglátásom szerint egy nagyon csendes ventis táp is megfelelne szamodra, mint pölö a Seasonic S12 sorozatának valamely tagja, vagy az FSP Green Power sorozata. Ha mégis a Zen mellett döntesz, akkor is szempont a jól szellőző ház. Én ezesetben is a tetőkivágást preferálom, vagy az olyan házakat, amelyeknek alapból van szellőzőnyílás a tetején. Ez biztos jó hatással van a táp élettartamára.
-
OC
őstag
Szia!
A Poseidon jó megoldás lehet abból a szempontból, hogy az oldalán elég nagy szellőző van. Ha viszont teljesn passzyv szellőzésű a géped, akkor az általam favorizált és alkalmazott megoldász javaslom:
-Bármilyen ház, amelybe beszerelhető a Zen úgy, hogy a szokásos beszereléshez képest
fejjel lefelé legyen, azaz a rácsos rész legyen a ház teteje felé
-A ház teteje kivág és egy rács berak
-Nem árt, ha a ház nem egy ici-pici kuckó, hanem normálisan elrendezhetőek benne a hardverek és a vezetékek
Így a Zen mindenféle szellőztető eszköz nélkül is jól érzi magát.
Az én megoldásom: [link] [link]
(Csak a Zent nézd, mert a környezete azóta már sokat változott...)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest