Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• robyeger

addikt

válasz #65675776 #396 üzenetére

Míg AM2 X2-nél míg ha csak 5mhz-el is (200-ról) emeled a külső órajelet már nyertél többlet valós memória sávszélt(az osztott IMC miatt), addig 939-nél csak a memóriád alapórajelétől magasabb külső processzor órajelen kezd profitálni a rendszer pl.: DDR500-nál, 250Mhz vagy magasabb külső CPU órajel. ''K8 esetén a memória sávszél nem kritikus. ~4000-4500MB/s felett már nem okoz teljesítménynövekedést.'' Ezt honnan szeded??? A sok milliónyi proci tuningos álmát akkarod darabokra zúzni?? :DDD Ezt az új verzós Everestet Fiery még mindig rejtegeti :(( , nekem pl: 266Mhz FSB-n. 533Mhz DDR2-vel 7GB/sec felett olvas a legújabb elérhető Everest. :F Én a gyorsabb memória olvasás igényét nem gyengeségnek tartom, szerinted miért terveznek koherens HTT lánba kapcsolt Opteron szervereket, miért kaptak a legújabb Xeon procik osztott FSB-t? Szerintem nem viccből :) Sajnos se Conroe, se AM2 X2 blokkdiagramokat nem találtam még a Neten, ha magvan azonnal értesítelek. :R Addig kár találgatni a részleteket. Mind az AMD, mind az Intel sok dolgot nem szeret a felhasználók orrára kötni vagy csak jóval később teszik meg, hiába a tudatlanság a felhasználó boldogságával egyenértékű :( (marketing-et mindig könnyebb álomképekre építeni, mint a valóságra:((( )

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák