Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
#65675776 #396 üzenetére
Míg AM2 X2-nél míg ha csak 5mhz-el is (200-ról) emeled a külső órajelet már nyertél többlet valós memória sávszélt(az osztott IMC miatt), addig 939-nél csak a memóriád alapórajelétől magasabb külső processzor órajelen kezd profitálni a rendszer pl.: DDR500-nál, 250Mhz vagy magasabb külső CPU órajel. ''K8 esetén a memória sávszél nem kritikus. ~4000-4500MB/s felett már nem okoz teljesítménynövekedést.'' Ezt honnan szeded??? A sok milliónyi proci tuningos álmát akkarod darabokra zúzni??
Ezt az új verzós Everestet Fiery még mindig rejtegeti
, nekem pl: 266Mhz FSB-n. 533Mhz DDR2-vel 7GB/sec felett olvas a legújabb elérhető Everest.
Én a gyorsabb memória olvasás igényét nem gyengeségnek tartom, szerinted miért terveznek koherens HTT lánba kapcsolt Opteron szervereket, miért kaptak a legújabb Xeon procik osztott FSB-t? Szerintem nem viccből
Sajnos se Conroe, se AM2 X2 blokkdiagramokat nem találtam még a Neten, ha magvan azonnal értesítelek.
Addig kár találgatni a részleteket. Mind az AMD, mind az Intel sok dolgot nem szeret a felhasználók orrára kötni vagy csak jóval később teszik meg, hiába a tudatlanság a felhasználó boldogságával egyenértékű
(marketing-et mindig könnyebb álomképekre építeni, mint a valóságra
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest