- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
''...Mint ahogy nforce3-s laphoz sem am2-s procit.''
kifejtenéd bővebben, hogy miért nem érdemes am2-es procit venni nf3-as laphoz? nem fordítva gondoltad? nem úgy érted, ha valaki am2-t akar, akkor ne nf3-at vegyen hozzá, hanem valami újabbat? mert így lenne valami értelme...
egyébként nekem ez a páros van, és köszöni jól érzi magát...
[Szerkesztve] -
masterful87
senior tag
#438: Valóban az alaplapgyártók variálnak annyit.
E6850-ről annyit, hogy 60e alatt beszerezhető! Amíg van olyan aki 130e-ért vesz 8800GTX-et, addig miért ne lenne olyan, aki az E6850-ről nem csak ábrándozik?
Ez meg, hogy ki veszi meg... lol, legyen már hibás az Intel, hogy kiadott egy ekkora procit, és akkor minden AMD-fan boldog lesz. -
Gorneck
legenda
Hmm...jó pár évvel ezelőtt teljes nagykerek/kiskerek váltak köddé...vagy már nem is emlékszel rá? Nem egy topik szólt pedig erről...
De ebbe ne menjünk bele...míg magyar béreket kapunk addig sztem nagyon nem érdekel a +2 év, ha 10-15k-t spórolok egy hw vételén...no meg arról nem is beszélve, hogy a proci nem olyan, hogy csak úgy vége...sok kisker 1 évet ad a termékeire fittyet hányva a nagykerre ahol pl 3 év...igazából ez elég szomorú...
De persze ez izlések és pofonok téma...több kiskerbe csalódtam már míg bazárosba kamu boltosba ahogy fogalmaztál/fogalmaztatok nem...sőt...2 év alatt egyszer se... -
craine12
tag
Hát, nekem a PH-s VGA-CPU párválasztó cikkből nem az jött le, hogy egy 4800-as kihajtana egy HD2900XT-t. A Pro-t esetleg, de az meg már (az olvasott feltételezéseket alapul véve) nem lesz valami acélos. De mint mondtam, a felhasználási terület a döntő, ha éjjel nappal tömörítesz, akkor folyamatos procilimitbe ütközöl. Ha játszasz, és rátolod rendesen a grafikát, akkor kevésbé.
-
craine12
tag
Minden szentenek maga felé...
Nekem E4300-asom van, úgyhogy én meg inkább arra szavazok. 20k-ért már lehet hozzá rendes P965-ös lapot venni, ha nem az időtállóság a cél, viszont játszani szeretne az ember inkább, akkor nyugodtan lehet invesztálni egy Inteles lapba, és Core2 prociba. Árban így is teljesíthető az 50k-nál meghúzott határ, RAM-ból pedig bőven elég a 800-as memória.
Ahogy fentebb már valaki írta, kívülről úgysem lehet ezt eldönteni, aki veszi, annak kell felmérnie, mennyit és mire áldoz. Mi persze terelgethetjük, csak az összes információ és az elfogultság miatt ez úgyis két esélyes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged