Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
-
norb55
őstag
az állandó veszekedéssel nem értek egyet
nem mindig mérvadó az hogy nagykerbe probál az ember vásáolni vagy bazárba itt PH-n
Pl vegyünk 1 példát Aqua áruáhba sűrűn vásárolgatok de 1 25.000Ft-os házat úgy akartak rám sózni hogy összevolt törve
Ellenbe itt PH-n még sose vettem olyan dolgot ami nem lett volna jó vagy inkompatibilis -
-
<cafat>
senior tag
hát sztem nem
láttál te már alaplap tesztet?
kész, én nem akarok beszállni a veszekedésbe, úh én itt abba is hagytam...., és sztem nyugi mindenkinekpeace! [link]
és sztem ezt folytat6nánk itt évekig is, de mivel mindenkinek +vannak a saját nézetei, akaratai, tapasztalatai....., amik persze nem 1eznek, és . ezért nem fog senki engedni a másiknak, míg ész érvekkel nem lesz képes +győzni vki vkit -
Rolcsi20
senior tag
szvsz meg előbb rendeld csak meg a barátodtól aztán mikor közli veled hogy jajj boccs elírtam és az nem 25 hanem 35 akkor koppansz 1et, legyél már 1 kicsit racionális, nézd meg az öszes többi árat, mind stimmel a bolti árhoz csak az az 1 nem...akkor vond már le a következtetéseket
-
Rolcsi20
senior tag
a komplett gépükről annyit hogy 1 rokonom a vállakozásába vett kb 4éve HP gépeket....minden HP volt még a csaj is akit attak hozzá
és kb 2 napot bírt ki az 1ik konfig már vitték vissza szervízbe
...sajnos az P4 vmiért épp megadta magát....nem is tudom akkor hogy van ez a stabilitás kérdésed
-
Gyuri27
félisten
természetesen azok is átalakulnak, megszünnek jogutód nélkül
egyébként mindegy mert nekem nincs 25k-m se erre
az 1 év gari valóban gyalázat
igen izlések és pofonok
nem bántottam a bazárosokat!!! legalábbis azokat akkik megbizhatóak. akinek nem inge nem veszi magára.
Hangsúlyozom vannak ott is jók, de sajna akad link farok is közöttük.
EQMontoya: ??? akkor minek rá akár az egy év gari is? meg amiben nincs mozgó alkatrész arra nem kell gari. Erre gondoltál?
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Meg talán nem válik köddé az üzlet. Vagy esetleg mint egyesek garis ügyintézésnél nem éred utol a megnem nevezett bazáros kollegát. Igen van akinek ez számít.
Aki hosszú távra tervez annak érdekes a 3év!
Mint irtam vannak jó bazárok és vannak rosszak.
Cefet: nem haragszom épp a gariról beszélek. Nézz át a bazárba, v a kivel jó vigyázni üzletelés során c totyikba.
[Szerkesztve] -
-
Rolcsi20
senior tag
hát erre mit mondjak, szegény embert az ág is húzza
akkor ezekszerint én kibaszott mázlista vok
...kezdem 95be egy p2vel, 99be 333as celeron. 2000-2001be váltottam AMD-re egy 1000es Duronra, majd 2003ba 2.5barton ami lazán ment 3.2-n is. Aztán tavaly nyáron vettem A64 3000+-t majd 2hónapja ezt az 5600ast. 5200ast akartam csak azt sehol se kaptam
-
Rolcsi20
senior tag
ilyen faszságot még nem hallottam, érdekes módon ez az 5. AMD procim és sose volt azzal baj ha cseréltem procit, mellesleg ki az a hülye aki ugyanabban a kategóriában vesz nagyobb procit
az meg is érdemli, akinek van esze az egész konfigot cserél le, új lap+proci, foglalatok amúgy is mindíg újak lesznek.
-
X@b3e
addikt
Ha jól látom, ez a különböző gyártók által készített cpu-k összehasonlító tesztjének topicja
Az egyik szempont a gazdaságosság volt, egy AMD konfig olcsóbban kijön, tuningnál pedig kevés a 6000+ is, de ez már köztudott, az is, hogy volt DS3 lapod, sztem már ezt is tudja mindenki, szinte minden topicban benne van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest