- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Szintetikus tesztek pl...persze ez is relatív meg nem biztos, hogy ezen lehetne lovagolni...de mondhatnám a tömörítést is...
Hehehe, megfordítom a dolgot...feltételezem a driver írok is hozzáértők...lsd NV driverek bug halmazai...elég volt az aktuális friss drivert felrakni...lassult az ide/sata hdd kezelés; arról nem is beszélve, hogy cd/dvd írás alatt használhatatlanná vált a gép...stb stb... -
Gorneck
legenda
válasz
masterful87 #436 üzenetére
''Jah és hogy létezik Pro, meg Platinum, meg Plus, meg Deluxe változat ez köszönhető a chipset szülőatyjának, az Intelnek, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet megvenni az alap változatot!'' Ehhez mi köze az chipsetnek? Sztem inkább a lapgyártók hibáztathatok...
-
-
-
Gorneck
legenda
Hmm...jó pár évvel ezelőtt teljes nagykerek/kiskerek váltak köddé...vagy már nem is emlékszel rá? Nem egy topik szólt pedig erről...
De ebbe ne menjünk bele...míg magyar béreket kapunk addig sztem nagyon nem érdekel a +2 év, ha 10-15k-t spórolok egy hw vételén...no meg arról nem is beszélve, hogy a proci nem olyan, hogy csak úgy vége...sok kisker 1 évet ad a termékeire fittyet hányva a nagykerre ahol pl 3 év...igazából ez elég szomorú...
De persze ez izlések és pofonok téma...több kiskerbe csalódtam már míg bazárosba kamu boltosba ahogy fogalmaztál/fogalmaztatok nem...sőt...2 év alatt egyszer se... -
Gorneck
legenda
válasz
Rolcsi20 #234 üzenetére
Attól még hogy neked nem volt attól másnak még lehetett...a típusokkal nem vok képbe csak példaként hoztam fel...elvileg csak magban tértek el...Windsor helyett Brisbane lett...talán vmikor a tulaj is erre jár és nyilatkozik...
Nekem is volt AMD-m...csak nekem vhogy nem jött össze sose a stabil gép fogalma...pedig 3 lap 3 proci 2 ram fordult meg nálam...sajna minden létező gond előjött a gépemen...sajna vannak az új lapoknál is elég extrém esetek...pl a fenti... -
Gorneck
legenda
Hsz-t nézd és ne a topikot...ott nem ez volt a kérdés...ott csak intel volt a téma...
Írtad hogy milyen drága egy tuning lap intel alá...Én erre írtam, hogy 24k miért az...utána elkezdted belekeverni az AMDhez való lapokat...szal senki nem beszélt róla csak Te...
Az meg hogy minden tele van vmivel az meg mé zavar? Ha vmi jó akkor ajánlja az ember...mi ezzel a baj...kinek mi volt az meg kit érdekel...engem nem zavar...1 évig volt AMD-m...szép volt jó volt elmúlt...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Eugene Roe #185 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
VaniliásRönk #101 üzenetére
Nézz fel az asus oldalára...pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest