Új hozzászólás Aktív témák
-
Cefet
aktív tag
válasz
masterful87 #436 üzenetére
Igen a E6750-et (E7650-et
) már én is hiányoltam.
És igazad van, a 45k-s kategóriába beleférnének. Csak az rossz lett volna az AMD fanoknak. -
Cefet
aktív tag
Ha a 6400+ is a ''régi'' steppinggel jön ki, az tényleg felér egy csodával. Azért megfigyelhető, hogy az AMD mérnökei a régi technikát is fejlesztik rendesen, mert először a fogyasztás csökkent, majd az órajel nőtt meg. De! A jóval 3G feletti órajel eddig nem volt átlagos egyik A64-nél sem.
szab.tam: A tied nagyon különleges darab lehet. Bár nem nagyon néztem utána a neten, de még nem hallottam a tiédhez hasonló órajelről. Léghűtéssel pláne nem. Grat!
[Szerkesztve] -
Cefet
aktív tag
Nem tudom, lehet igazad van, én csak a saját tapasztalatot írtam le.
Nekem A64 3200+ @2500 volt, ezt jól ismerem. Sógoromnak vettem 2.4-es prescottot, az alapon 65C°-ról indult. Persze lehet, hogy nem mind volt ilyen forró fejű.
AMDPower: ASUS P5K csak egy kicsivel több és jó tuningos lap. Viszont az igaz, hogy nem fullos.
[Szerkesztve] -
Cefet
aktív tag
Easy, easy boys! Ne veszekedjetek, fölösleges.
Dezz: Igazad van. Nem egyformák. Van egy haver, aki számtek boltban dolgozott. Mesélte, hogy visszahoztak egy masinát, hogy megy, de szaga van. Ja. 90C°-on ment benne az 1800-as XP. De ment! A nagyker alig akarta kicserélni az alaplapot, mondván: jó az!
[Szerkesztve] -
Cefet
aktív tag
válasz
horvathkrisz #211 üzenetére
Valszeg ilyesmi lehet a dolog mögött. Az egyik így sikerül, a másik úgy sikerül.
Azért szerintem a tied nagyon a véglet. A rosszabbik oldalon... -
Cefet
aktív tag
válasz
Eugene Roe #185 üzenetére
Intelem lesz, de azért szurkolok neked (meg az AMD-nek)!
A virtualizáció azt hiszem az amikor több oprendszert futtatsz egyszerre, párhuzamosan.
Ha tévedek javítsatok ki... -
Cefet
aktív tag
Jó volt a teszt, grat!
Jó látni, hogy azért az AMD procik is mennek rendesen.
Az viszont gáz, hogy csak az alap órajeles C2D-kal vannak pariban. Ezért váltok én is kóróra. Én is szerettem volna látni az E6750-est a tesztben, mert ilyen procim lesz hamarosan. Kiváncsi lettem volna rá, hogy itt meddig jutnak vele a tuningban. Külföldi fórumokon 3,6- 3,8GHz -ig jutottak sima léggel(!).Több mint biztató!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged