Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolcsi20
senior tag
látom új architecturát találtatok fel
Athlon 54
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
#95904256 #420 üzenetére
szerintem épp azért lehet észerű mert már leálltak vagy lefognak hamarosan állni a sempronokkal, ha belegondolsz azelőtt is kb 8k volt a boltb a legolcsóbb proci...most 12körül tart a x2 3600as....és jönnek az újabb amd procik ugye szal...ennyi félét gyártani nem éri meg amikor a ''régi'' legkisebb x2 is lassan eléri a 10ezret....
-
Rolcsi20
senior tag
legalább jó hozzászólásomhoz linkelnéd te észlény. Nagyon jól tudom miben különbözik egy 20ezres meg egy 50ezres lap...de amd lapból kiindulva mutass olyan lapot ami 20ért van(nf550 vagy 570) és van belőle 50ezres változat is....1et se fogsz tudni, mert az 590esből gyártanak csak fullosat, még 30körül kapni fullos nf570et....de még mindíg nem értem honnan jutottál erre a következtetésre....én is S4es felszereltséget vettem mert nem fogok 10el többet adni az S5ért csak azért hogy duál gigabit lan legyen meg 3 firewire 1helyett...meg 10usb 8 helyett és sorolhatnám.
-
Rolcsi20
senior tag
szvsz meg előbb rendeld csak meg a barátodtól aztán mikor közli veled hogy jajj boccs elírtam és az nem 25 hanem 35 akkor koppansz 1et, legyél már 1 kicsit racionális, nézd meg az öszes többi árat, mind stimmel a bolti árhoz csak az az 1 nem...akkor vond már le a következtetéseket
-
Rolcsi20
senior tag
a komplett gépükről annyit hogy 1 rokonom a vállakozásába vett kb 4éve HP gépeket....minden HP volt még a csaj is akit attak hozzá
és kb 2 napot bírt ki az 1ik konfig már vitték vissza szervízbe
...sajnos az P4 vmiért épp megadta magát....nem is tudom akkor hogy van ez a stabilitás kérdésed
-
-
Rolcsi20
senior tag
hát erre mit mondjak, szegény embert az ág is húzza
akkor ezekszerint én kibaszott mázlista vok
...kezdem 95be egy p2vel, 99be 333as celeron. 2000-2001be váltottam AMD-re egy 1000es Duronra, majd 2003ba 2.5barton ami lazán ment 3.2-n is. Aztán tavaly nyáron vettem A64 3000+-t majd 2hónapja ezt az 5600ast. 5200ast akartam csak azt sehol se kaptam
-
Rolcsi20
senior tag
ilyen faszságot még nem hallottam, érdekes módon ez az 5. AMD procim és sose volt azzal baj ha cseréltem procit, mellesleg ki az a hülye aki ugyanabban a kategóriában vesz nagyobb procit
az meg is érdemli, akinek van esze az egész konfigot cserél le, új lap+proci, foglalatok amúgy is mindíg újak lesznek.
-
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Achill3uS #135 üzenetére
nézd meg a belvalókat is, intelhez túl sokat nem értek az tény, de ahogy elnézem az intel legjobb alaplapjai 50k körül vannak, és még a 2 számozással gyengébb is 25-30körül, amíg AMDhez már 20-25között kapsz 570es és 590es nvidiát....mellesleg intelbe én már nem 800as ramot vennék ha nem 1066ost vagy nagyobbat, ami szintén nem olcsó....és ez az árazás ami ide ki volt írva az elejére a cikknek...inteleket ritkán nézek de az AMD áraiból 5ezret simán lelehet faragni, 25ért van már 5200as AMD haverom köv héten fog venni most számoltam össze neki a konfigot.
-
Rolcsi20
senior tag
hát más konfig az tény, de ennél a 6000+os eredményeknél még az én 5600asom is többet tudott az everestben, szal a tesztekről ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged