- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
Nem kell széthajtani. A szénnek amúgy is olcsóbb mázsája. Viszont a benne rejlő tartalékokat érdemes kihasználni. Egy 1.8-as proci nem feltétlenül azért 1.8-as, mert 1.9-en már szétesne. Ugyanabban a gyárban készül, ahol a 3 GHz-es, de van, aki megfizeti azt, és van, aki nem. Na azoknak gyártják az 1.8-asokat, amiket aztán a kísérletező kedvű emberek nagy része áthidal
-
craine12
tag
Hát, nekem a PH-s VGA-CPU párválasztó cikkből nem az jött le, hogy egy 4800-as kihajtana egy HD2900XT-t. A Pro-t esetleg, de az meg már (az olvasott feltételezéseket alapul véve) nem lesz valami acélos. De mint mondtam, a felhasználási terület a döntő, ha éjjel nappal tömörítesz, akkor folyamatos procilimitbe ütközöl. Ha játszasz, és rátolod rendesen a grafikát, akkor kevésbé.
-
craine12
tag
Minden szentenek maga felé...
Nekem E4300-asom van, úgyhogy én meg inkább arra szavazok. 20k-ért már lehet hozzá rendes P965-ös lapot venni, ha nem az időtállóság a cél, viszont játszani szeretne az ember inkább, akkor nyugodtan lehet invesztálni egy Inteles lapba, és Core2 prociba. Árban így is teljesíthető az 50k-nál meghúzott határ, RAM-ból pedig bőven elég a 800-as memória.
Ahogy fentebb már valaki írta, kívülről úgysem lehet ezt eldönteni, aki veszi, annak kell felmérnie, mennyit és mire áldoz. Mi persze terelgethetjük, csak az összes információ és az elfogultság miatt ez úgyis két esélyes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Napelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged