Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• masterful87

senior tag

válasz Gyuri27 #441 üzenetére

#438: Valóban az alaplapgyártók variálnak annyit.

E6850-ről annyit, hogy 60e alatt beszerezhető! Amíg van olyan aki 130e-ért vesz 8800GTX-et, addig miért ne lenne olyan, aki az E6850-ről nem csak ábrándozik? :F
    Ez meg, hogy ki veszi meg... lol, legyen már hibás az Intel, hogy kiadott egy ekkora procit, és akkor minden AMD-fan boldog lesz.

• masterful87

senior tag

Huh... hát nem lettem volna semmivel szegényebb, ha most ezt a topikot nem olvasom végig... de mostmár késő a siránkozáshoz :DDD

Az én személyes véleményem, hogy az AMD remekül belőtte az árait, pont pariban vannak a konkurencia darabjaival, ugyanakkor elszomorító, hogy ''csak'' ennyi telik az AMD-től... mi fogja befogni az E6850-eket?

Persze majd jön az AMD üdvöskéje... hogyha nem csúsznak akkor jövő tavasszal már a boltokban is kapható lesz, és nagyon nehezen haladnak az órajelskálázással is.
    Én azt mondom nem fog fordulni a kocka, legfeljebb közelebb kerül egymáshoz a két gyártó. /Persze akkor már a Penrynhez mérve!/

Az meg hogy az Intel alá vehetünk borsos árú alaplapot, az az Intelesek kiváltásága :P
    A ráknak se kéne egy ilyen 50e Ft-os borzalom, hogyha ugyanazt a teljesítményt megkaphatom 30e alatt is!!! /gondolok itt a csodás heat-pipe-ok ''előnyeire'', meg Giga csodás hátoldali lefogatójára.../
    Jah és hogy létezik Pro, meg Platinum, meg Plus, meg Deluxe változat ez köszönhető a chipset szülőatyjának, az Intelnek, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet megvenni az alap változatot!

És az utolsó észrevételem: állítólag ebben a tesztben a 45e alatti processzorok kerültek bemutatásra, de akkor hol van az E6550 és az E6750???

Új hozzászólás Aktív témák