- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Gondolom ezt a háttérképes cuccra írtad. Mások PH!s pólóért könyörögnek a fórumon. Én miért ne esedezhetnék egy egyszerű wallpaper-ért?
Egyébként a kockasághoz inkább közelebb vagyok mint nem, ezt nem is tagadom, csak most egy háttérkép kérésért nem tudom miért kellett egyből kockának kikiáltani. Fogadjunk neked is csücsül valamilyen szép nénis vagy autós háttér az asztalodon. Na én most egy PHs logót akarok, fő a változatosság alapon. Nade mindegy.
-
Tuco Ramirez
őstag
Ha nincsenek plafonon az igények, nem kerül sokba a körítés a Core2-es procikhoz sem. Az E4xxx-es Core2-k tuningjához nem kell drága alaplap, akár egy 15k-s Intel 965-ös chipsettel szerelt Asrock is megteszi (300MHz FSB-ig az is bírja ---> 50% tuning). Az E6xxx procik tuningjához is bőven elég egy 20k-s Gigabyte 965P-S3 lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Netflix
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest