- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
eszra
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy bírja a vizet (biztos, mert úsztsm benne), de a ráfröccsenő víz hatására felébred a képernyő és simán lapozódnak az oldalak.
Ezt hogyan lehetne blokkolni?eszra
-
Steve1207
veterán
Ha már üzemidő, nálam most két hét után merült szinte le. Elég sok watchface csere, sok értesítés, tesztelgetés, folyamatos pulzus, 4-es fényerő szinten. Átlagos, de volt egy nagy visszaesésem feltöltés után, másnap már 80%-ra leesett. Most kíváncsi vagyok megint csinálja-e.
.
-
lck
senior tag
Lemerülés témához egy adalék: Reggel írtam hogy 5 nap alatt merült 41%-ra. Ma kb. 3 órán át nem volt rajtam. ( eddig folyamatosan hordtam ) Érdekes módon ez alatt a 3 óra alatt 41 ről lement 31%-ra. Lehet folyamatosan a csuklómat kereste ?
-
etooo
senior tag
válasz Steve1207 #388 üzenetére
Valóban, kevertem a Mi Band Tools-al, az szedi a fentebb említett oldalról.
Más, ha már üzemidők: 5 perces pulzusmérés, kéz emelésre bekapcsolás, napi kétszer 20 perc edzés, átlagosan napi ~5 értesítés, max fényerő (igaz ezt csak egy hét után vettem fejlebb, előtte 3/5 volt), jelenleg 16 nap után 42%-on van.
Inkább off, hisz sokmindentől függ az üzemidő, lehet nálam a viszonylag kevés értesítés miatt bírja ilyen jól, ebből nem lehet sok következtetést levonni. -
veterán
Olvasgatom a fórumot, hát vannak gondok a karpántal.
Pedig gondoltam, hogy veszek egyet. -
Demokatona
tag
Múlthét csütörtökön vettem.Akkor teljesen feltöltöttem.Csak órának használtam eddig nem jött rá értesítés.Nincs folyton kapcsolatban a telóval.Most 83% on van.Bár ma és tegnap nem használtam.
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
Mezcal
addikt
válasz gyuri2008 #408 üzenetére
Olvasgatom a fórumot, hát vannak gondok a karpántal.
Vannak. Nekem az a legnagyobb problémám vele, hogy első nap csak 89%-ig töltöttem, amivel vígan elfutott 2 hetet, és még mindig maradt 22%
Ilyen szart ne vegyél.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
DaDa
senior tag
Ráadásul napfénynél is látszik a kijelző, ha ezt tudom meg sem veszem.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Imree970
csendes tag
Hali,
pár kérdésem lenne felétek...
Igaz hogy a kínai verziót is lehet már angolra átdobni magyar androiddal? (nem firmwarerel).
[link]
ezt találtam most hirtelen 25,83-ért + egy 2,70eus kuponnal 22ért szerintem már jó ár .Valahol olvastam hogy negatívuma hogy nem jegyzi meg ha több messenger üzenetet kapsz a régebbiket cak az utolsót. Még mindig igaz vagy már javították?
Azt hiszem hogy így egyszerre ennyi kérdés ...
Előre is köszi a válaszokatHa az ellenség lőtávolom belül van akkor te is :-)
-
lócitrom
őstag
válasz Imree970 #416 üzenetére
ez fals. a "kínai" azért kínai, mert arra a piacra készült és bár némileg értelmetlen, de külön variánst adnak ki csak oda (pedig úgy emlékszem a CE jelölés nem kerül semmibe sem). tehát a lényeg, hogy az arra a piacra kerül kiszórásra és így az elsődleges nyelv a kínai. az angol másodlagos. ez nem hiba eleve, javítani sem kell. ez csak egy megszokás és változatlanul valamilyen alkalmazással kell kényszeríteni rá a karkötőt, hogy más nyelvre álljon át. hardverben amúgy meg ugyanaz, szoftverben meg csak ez az egy dolog tér el a global kiadáshoz képest.
[ Szerkesztve ]
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
satz18
őstag
Megjelent a teszt PH-n. A 2 fórum össze lesz fűzve valahogy?
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
syler123
veterán
Megjelent a 1.0.5.55 firmware. Namármost itt valaki azt írja hogy mennek az ékezetes karakterek. Nekem nem, hát nektek? ü,ű,ö,ő-vel van gondom. Email notification-el teszteltem.
"Accented letters (á,é,í,ó,ö,ő,ú,ü,ű) are displayed correctly in notifications from now with V1.0.5.55 firmware. "
[ Szerkesztve ]
-
htom127
aktív tag
Ékezetek javítására [link] ez a módszer működhet? A párom Amazfit Cor-ján tökéletes.
" Bazinga !"
-
rithm
csendes tag
Sziasztok!
Mondanám, hogy Jó estét, de az enyém sajnos nem az.
Telefon (Iphone 6S) hívásakor nem rezeg a karkötő. Mindenfélét ki és bekapcsoltam, a helyzet változatlan. A karkötő jelez minden értesítést amit rajta, ill. a MI FIT-en lehet beállítani. Úgy tűnik, hogy a telefon "saját" alkalmazásainál nem jelez megfelelően: kipróbáltam a Naptár bejegyzést. Nem rezgett, és nem is villant fel. Viszont a "Notification" részben látom a bejegyzés szövegét, és az időpotot is.
MI Band 2 rendesen jelezte a hívásokat ugyanerről a telóról. Igaz azóta újabb frissítések voltak, legutóbb ma este. Mi lehet a gond? -
törölt tag
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy a MiFitet lehet e vhogy rendesen szinkronizálni Google Fittel. Azt láttam, hogy a lépéseket, meg alvást majd szinkronizálja (még nincs percem, csak informálódom), de a többit? A Huawei Health már most mindent szinkronizál, pedig nincs karperec. Mert ugye van más appom is, ami szinkronizál Guglival, de MiFitet nem biztos, hogy mindig használni fogom...
Szeretném azt is kérdezni, hogy hogyan működnek az értesítések? Ha jön egy mailem, akkor azt karkötőn el tudom olvasni, vagy legalább a feladót, tárgyat? Lehet törölni az értesítést, ha tudomásul vettem, hogy jött vmi? Honor 4-nél olvastam olyat korábbi tesztekben, hogy az értesítés ott marad... Illetve még mindig kell egy külső app, hogy néhány ékezetes karaktert legalább ékezet nélkülire cseréljen négyzet helyett?
Alvás... Van aki szerint nem érzékeli, ha felkel valaki az este közepén és kimegy mondjuk inni, de láttam egy videót, ahol egy csaj meg pont ezt mutatta, hogy kihagyta a statból a MiFit...
Nem biztos, hogy olyan sokat használom majd az alvás elemzést, mert alapból szarul alszom és sokat vagyok fent, de ha már van egy beígért funkció, akkor azt szeretem, ha működik :)Köszönöm!
-
rithm
csendes tag
Valóban!
De sok iidőt eltöltöttem azzal, hogy az okot kerestem, és aggódtam, hogy vihetem vissza, amihez semmi kedvem. Elég bosszantó, hogy ilyen kézenfekvő dologra nem gondoltam, de a DND funkciót soha, sehol nem használtam, (ilyen esetekre lehalkítottam a telefont, ill. erre is jó a band) tehát valahogy nem is számoltam vele, mint lehetőséggel. Most viszont egyszer és mindenkorra megtanultam! -
mokus18
tag
A Mi Bandage app sikerült az ékezeteket ékezetnélkülire cserélni. Bár, olyan randomnak tűnik a dolog. {Na, majd kiderül...}
Mint a kínai csirkelábak, néhol felbukkanás, aztán pár másodperc múlva visszaváltás.
Lehet ez is ilyen lesz....Mert mint kiderült, én mégse globált kaptam. Pedig több vélemény szerint global nak kellett volna lennie..
-
mokus18
tag
Az eszközön lehet szabályozni, a jobbra ill. balra húzás tekintetében mik jelenjek meg? (Ne Alipay, és zenejátszó)
Vagy vmilyen app-pal. Mi Bandage ben nem találtam....[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Tök jó, hogy mindenféle komolyabb jelzés nélkül koppra lemerült. Nem volt rajtam a mai nap, csak este venném fel alvásmonitorozáshoz és nem reagál. A MB3 10%-tól jelezte, hogy kisgazdám kérlek tölts fel, tegnap egész nap rajtam volt és nem hiszem el, hogy csak így lemerült...
-
Ear001
addikt
válasz grizlisandor #437 üzenetére
Beállítottad az appban? Nekem a beállított 15%-nál még a tökömet is csavargatta, hogy halló, rövidesen tölteni kell,
-
gzbotii
nagyúr
Van a MA teszt, az a topic is elég jól pörög jelenleg. Nem kéne összevonni? Úgy értve, hogy egyik zárva, embereket odairanyítani..
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pcnet
addikt
Mindegyik topic hírhez/teszthez tartozik, úgy tudom, így nem zárhatóak. A "lakóknak" kell eldönteniük, hol folytatják.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
mokus18
tag
válasz grizlisandor #446 üzenetére
Én ezt Mi Bandage ben állítottam be, hogy mennyi % nál jelezzen, hogy tölteni kell.
-
veterán
Vettem én is egyet, első észrevétel, nagyon nehéz kivenni a szíjból, sokkal keményebb mint a 3-as széria volt.
Lehet, hogy veszek egy Mi Band 3 szíjat hozzá, az lágyabb. -
veterán
Ha éjjel repülő üzemmódba teszem a telefont, reggel amikor kilépek belőle, szinkronizálja a pánt az alvás időt meg a pulzust?
[ Szerkesztve ]
-
Folytatás a termék tesztjének (Xiaomi Mi Band 4 - úszómester) a topikjában, köszönjük a megértést!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest