Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
mokus18
tag
Szerintetek ez melyik verzió?
[link] -
Original Xiaomi Mi band 4 international
Coupon: BGYAband4in
Price: 30.99 USD (27.44 EUR) + posta =Grand Total: Ft 9,760
-
pusihusi
addikt
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
Szia hol francban van az 77 Hol hogyan kell letőlteni eshová mivel? Köszi előre!
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
7Heads Drago #93 üzenetére
A szabvány szerint simán. Hazai gyakorlati tapasztalat még nem sok van.
-
7Heads Drago
veterán
A régebbi Bt verziós telokkal hogy dolgozik össze?
mate 10 pro, p10, honor 8 -
l!nk87
aktív tag
Nézegetem az árát Kínában, megy szépen lejjebb, lassan eléri azt a határt, amikor már rendelem is
Viszont mi az a domestic verzió? Eddig volt global, meg Kína, de ez a domestic valahogy kimaradt
-
Stospam
tag
Teszt: [link]
-
satz18
őstag
válasz
slayernick66 #85 üzenetére
Mindenképpen. Azt írták hogy csak két munkanap.
-
satz18
őstag
Én végül innen rendeltem meg. Kicsit olcsóbb mint amazonról, jóval drágább mint kínából, de elvileg pár nap alatt megérkezik,
-
chatran
őstag
válasz
slayernick66 #82 üzenetére
Joybuy, ugyanennyiért rendeltem kuponnal. 7 nap után adták fel, tracking-gel.
Valami hiba lehet az oldalon, mert a Global olcsóbb, mint a kínai verzió és ha a Globalt választod, akkor a képen a kínait mutatja. Ha beteszed a kosárba akkor viszont már a Global-t mutatja.
Elvileg azt küldik, ami a kosaradban van szóval szerintem nyugodtan rendelhető. -
slayernick66
tag
sziasztok, ezen a linken az alin, csak olyan, shippinget latok ami kb egy honap mulva hozza ki..
van olyan aki hamarabb kapja meg, esetleg máshonnan rendelve? -
Tibko8
senior tag
Sziasztok
Valaki tudna global mi band 4-hez kupont? -
han_lev
senior tag
Én is a Honor Band 4-es és eközött vacillálok... De szerintem megvárom.
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Joybuy-rol rendeltem egy kinai verziósat, 21 dollarert, kuponnal, lesz vagy van már rá global szoftver?
-
Sziasztok,
Múlt pénteken volt egy pár száz darabos Gearbest akció (kb 300-400 karkötő csak email promócióban olcsóbban volt megvásárolható - kb 3 óra alatt elfogyott a készlet)
Ekkor vásárolt esetleg ittlévő rajtam kívül?
-
lócitrom
őstag
eddig is az volt, hogy ha a telefon nyelve nem angol és az eszköz nem global kiadás, akkor a fallback nyelv a kínai. tehát ez várható volt. a global kb. ebben tér el szoftveresen.
annak elég kicsi a valószínűsége, hogy a Band 4 hivatalból kap majd további nyelveket. ha nagyon érdekelte volna már a Xiaomi-t ez a dilemma, akkor már 2018-ban sem követnek el olyan amatőr húzást, hogy csak azért is csak az a marék nyelv támogatott, holott hivatalosan jelen vannak más EU országokban is.
-
chatran
őstag
A videó alapján 21 dollárért akár jó vétel lehet.
Csak azért vagyok még bizonytalan mert a videó nem erősít meg abban, hogy magyar nyelvű telefonnal is angol marad a Band. A kínai Band3 is szépen ment angolra állított telefonnal, de ha magyarra állítottam jöttek a csirkelábak.
-
Stospam
tag
Korrekt videót találtam: [link] ezt már talán tekinthetjük tesztnek valamilyen formában, eltérően az eddigiektől, ahol csak reklám volt.
Reménykeltő, hogy mintha orvosolták volna a 3-as Global vs Kína változat problémakörét. -
tigipuf
senior tag
honor band 4 - mi band 4 összehasonlító tesztet várom de nagyon.Kb egy árban vannak alin 30 dodó körül,mi band 4még kicsit drágább,de az természetes mivel új a cucc.
-
Stospam
tag
Specifikációk: [link]
és jó hozzá a 3-as szíjja, de a töltője nem. -
l!nk87
aktív tag
Használtam miband 1, 1s-t és most a 3-ast nyúzom éppen, a szíjak szerintem végig ugyanilyen elven működtek, 7/24-ben rajtam volt/van mindig, csak töltésre veszem le. Talán az első generációsnál volt, hogy a bujtató kb 1 év után megadta magát, de a patent tartotta, amíg meg nem jött az új szíj, azóta nálam probléma nem volt. Ettől függetlenül rendeltem tartalék szíjat, 500 pénz volt, egyelőre úgy tűnik pénzkidobás
Az akaratlan kikapcsolódást szerintem egy kezemen megtudom számolni, persze volt, hogy beakadt, de nem kapcsolódott ki tőle
összefoglalva ezt embere válogatja
-
dzs86
csendes tag
Csak engem zavar a hulladék óraszíj, és az "óra" be-kibújtatós tölthetősége?
A szíj napjában többször is kicsatolódik mert az ember így vagy úgy éppen elakad (pl. zsebbe nyúláskor). Nem beszélve az éjszakai forgolódásokról... és akkor ugye a bújtatgatás a töltéshez...
Emiatt is cseréltem a 2-est
Normális szíjjal best buy lenne. -
Nahát, pont most akartam mi band 3-asat venni, erre épp belefutottam hogy kijött a 4, hurrá!
Azért a jobb kijelző, a nem rosszabb üzemidő, a 6 tengelyes giro és a gesztusvezérlés eléggé vonzóvá teszi.
Apropó, a telefonos zenelejátszó vezérlés megvolt a mi band 3-asnál is?
Mert az egyik mi band 4-es videóból láttam hogy van ilyen is benne...
A sportolásnál szintén überjól jön a tepsitelefonok korszakában -
-
lócitrom
őstag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
az eddigieket elnézve ezzel is ugyanaz lesz: jól kiadják az NFC változatot, ami legjobb eséllyel is csak Alipay-jel való használatra lesz végül alkalmas (ami amúgy nem lenne rossz, de ez az Unicredit-tel történő hazai megállapodás sehol nem tart), mert nem nagyon erőltetik meg magukat ami a partnerkedést illeti és így lehet, hogy érdemben még ezzel sem fogunk tudni fizetni. na de majd a Band 99999999999999999, na az talán már használható lesz, valamire. talán addigra kínához csatolják a világot vagy lesz egy intergalaktikus pénzintézet, ami hajlandó mé NFC-t használni.
-
geryboro
senior tag
talan a magyaritasa egyszerubb lesz a band 3-hoz kepest.
szijak remelem jok lesznek hozza.
uszni nem tudott a band 3, ez jobb lesz.
fenyerore en is kivancsi leszek.
band 3 polcon kibirt 2 honapot minden offolva ugy hogy nem volt b*sztatva, szerintem ez is birni fogja.
kijelzore mindig lehet foliat rakni.
gesztus vezerles remelem jobb lesz a band 3-e nal. -
shagy
tag
MiFit-tel fog működni?
-
CocooN-z
őstag
válasz
callmeakos #19 üzenetére
Én ezért vettem rá fóliát, pár száz huf volt kínábúl, nem is látszik rajta
-
Narancskoma
tag
Ezeket a bandeket baromi jól árazzák. Lehet én is beruházok egyre, a samu s3 calssicommal nem szeretnék kondiba járni.
-
Mr.Silkó
veterán
"(...) amiben speciális Avangers tematikájúak is vannak."
"A díszdobozos Avangers kiadásokhoz 14 ezer forintért lehet hozzájutni Kínában;"
Apróbb hiba, 2 helyen is.Szerk.: Látom közben az egyik javítva lett.
-
Obyboy
addikt
Amazfit Verge 2 talán megfelelő lesz.
-
beno52
tag
Esetleg tud valaki hasonló minőségű készülékről, ami tud EKG-t is, de nem kerül egy vagyonba?
Sajnálom, hogy ebből kimaradt. Inkább fizettem volna 5-10 ezerrel többet, akár a színes kijelzőt is hagyhatták volna a francba... -
satz18
őstag
Azt lehet tudni hogy android 5.1-el kompatibilis lesz-e esetleg?
-
skyrush7
aktív tag
Ha lehet vele fizetni (nyilván Androidon), kettőt is kérek belőle.
-
Asszem a 2-esem megérett a cserére.
-
kkltuska
újonc
Korábban olvastam, hogy lehet lesz benne ekg mérő is, most viszont nem latom a leírásban. Kimaradt?
-
GreatL
őstag
Magyar telefonnal ez vajon kínai marad majd továbbra is?
-
rockarola
csendes tag
Klafa... Mikrofon is van benne hm... Már akkor is le tudnak hallgatni, ha nincs nálad a telefon
-
Davebowman
senior tag
Csak bírja a szaunát 100fokig, mint a honor band 4
-
macilaci78
nagyúr
A 3-as verzióhoz kapható kiegészítők ehhez is jók? Szíjak, töltő...
-
ates
aktív tag
Az ár nem rossz, mert az MB3 tavaly Kínában 7.200 Ft-n nyitott. Arra számítok, hogy a MiStore-ban ez 10 alatt meg áll. Persze + 5-ért mindig lesz jobb.
2 hónapja az MB3 8.500 volt a profil váltás előtti Eustockon, és ez az ár a megjelenéshez képest nem nagyon csökkent.
-
Bembee12
aktív tag
Én berendeltem egy Global (nem nfc-s) változatot Aliról. Kíváncsi leszek mikor jön meg.
Itt látható működés közben (gyanítom neki nfc-s kínai változat van, mert ott az alipay)
https://www.youtube.com/watch?v=R0B1mf6Jufc -
Kokzor
aktív tag
A kínai oldalakon majdnem duplája az ára, ahhoz képest ami a cikkben van. Ha normalizálódik az ára, lehet beszerzek egyet. Persze csak, ha lesz International verziós.
-
Atilla001
senior tag
Kafa, kell, NFc suxx. Az MB2 a mai napig bír 30+ napot 1 feltöltéssel..
-
-
callmeakos
veterán
Egyetlen egy bajom van a MiBand3-al, az pedig a karcállóság. Januárban vettem, úgy hogy minden nap rajta van, mostanra úgy néz ki mint egy keresztrejtvény. De egyéb panaszom nem lehet rá. Talán még az, hogy hiába vízálló, az úszást mint aktivitást hírből se ismeri az app, remélem ez javitva lesz.
-
cuccos19
tag
Érdekesnek tűnik, az újabb infókat azért majd megvárom róla. Ha tudja majd azt a pár dolgot amire szükségem lenne - felvesz, letesz, elutasít - akkor váltani fogom a Mi Band 2-t.
-
CocooN-z
őstag
ugyanitt BAND 3 eladóvöccelek...perszehogy.... -
törölt tag
A lényeg kimaradt a cikkből.
Ez az első RISC-V chippel szerelt Huami saját kinai fejlesztésű chipje ami független az ARM liszencektől.
Remélhetőleg a háttérben beindulnak az ARM független chippek tervezése gyártása más eszkötökbe is pl telefonokba.
[link]
-
Obyboy
addikt
válasz
Speeedfire #10 üzenetére
Én még csak egy nagy "In Stock Alert" gombot látok bangood-on, ez még erősen előrendelésnek tűnik. Majd esik az ára ha hivatalosan kapható lesz.
-
shiftac
aktív tag
A színes kijelző egyetlen előnye, hogy végre napon is lehet látni (már ha van legalább olyan fényes, mint egy Honor Band 4). Van egy olyan érzésem, hogy a mikrofon és NFC nem fog működni Kínán kívül, legalábbis úgy tudom a Mi Band 3 NFC-s változatával csak Kínában lehet fizetni (meg a hivatalos firmware nem is tud más nyelven). A két jövevény ára viszont barátságos, így biztos sokat adnak el belőle.
Jelenlegi Band 3-at nem cserélném le erre, egyedül a kijelző fényereje vonzó, mert a funkciókat tekintve bőven elvagyok az OLED adta lehetőségekkel. Kedvenc felhasználási módom az, hogy elsétálok kocsmába, iszok egy sört és mire hazaérek ellenőrzöm elégettem-e a folyékony kenyér adta kalóriát
.
-
válasz
Speeedfire #10 üzenetére
Ott drágábban is lesznek fent, mint mindig. Tudod a kereskedő a haszonból él
-
Obyboy
addikt
válasz
Speeedfire #8 üzenetére
Hol kint?
Ha ma jelent meg akkor valószínű viszonteladói (előrendelős) árak. -
Speeedfire
félisten
Mondjuk ezek az árak nem tudom honnan vannak, én 8-9e ft-tal drágábban látom őket kint, ami annyira azért már nem jó ár.
-
CptAdamica
veterán
Jöhet, cserélem a Band 3-at.
-
Speeedfire
félisten
Nekem kellene, lehet elő is rendelek egy nfc-set valahol.
-
tothmaxy182
őstag
Szegény számlap tervező srác...
"Na, már megvan 13, még 64 van hátra... A főnök azt mondta 77-nek kell lennie." -
Ryoo
senior tag
Avengers, "e"-vel kell írni.
-
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
NFS
Jó játék volt régen.
Ezt még nem lehet tudni.
-
enginev3.0
félisten
NFc-sel fizetni is lehet?
Gondolkodom újra egy mi band beszerzésén
Aktív témák
Hirdetés
ma Nem csak a kijelző fejlődött a Xiaomi aktivitáskövetőjében, de a mozgásérzékelés is.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest