Színesebb és precízebb lett az új Mi Band

Nem csak a kijelző fejlődött a Xiaomi aktivitáskövetőjében, de a mozgásérzékelés is.

Az kevésbé újszerű, hogy a most bemutatott Mi Band 4-gyel úszni is lehet, tekintve, hogy ezt már az IP68-as védettséggel, 50 méteres mélységig hitelesített Mi Band 3 is tudta. A teljeskörű, garanciálisan is vállalt vízállóságot a Mi Band 4 is tudja, az új, hattengelyes gyorsulásmérő viszont precízebb mozgáskövetést biztosít, ami úszás közben is automatikusan monitorozza a teljesítményt. A mikrofon is új, amivel elérhetővé válik a hangutasításos vezérlés, ami nem csak a Xiaomi intelligens asszisztensével működik együtt, de különböző IoT eszközök vezérlése is lehetséges.

A drágább modell pedig még NFC chipet is kapott. A legszembetűnőbb újítás nyilvánvalóan a nagyobb (2.5D; karcálló) és színes AMOLED kijelző, ami már 0,95 hüvelyken, 120 x 240 pixeles felbontásban jeleníti meg azt a 77 egyedi számlapot, ami gyárilag rendelkezésre áll. A szíjak maradtak cserélhetőek, egyelőre nyolc variációból választhatunk, amiben speciális Avengers tematikájúak is vannak.

A Mi Band 4 már 5.0-s Bluetooth-szal dolgozik, megmaradt az alvásminőség-monitorozás és a pulzusszenzor, az akkumulátor pedig 135 mAh-ra nőtt, amivel elvileg 20 napos üzemidő érhető el a normál, és 15 napos az NFC-s verzió esetében. A fekete, barna, kék, narancs és pink színben elérhető alapmodell 6800 forinton nyit, míg az NFC-vel szerelt változat 9300 forinton. A díszdobozos Avangers kiadásokhoz 14 ezer forintért lehet hozzájutni Kínában; nálunk valószínűleg picit magasabban lesznek a nyitóárak.

Azóta történt

  • Véroxigénszintet is mér a Honor Band 5

    A várakozásoknak megfelelően a Honor 9X és 9X Pro mellett a Honor Band 5 is bemutatkozott hasonlóan kedvező árazással.

  • Xiaomi Mi Band 4 - úszómester

    A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.

Előzmények

  • Június 11-én fut be a Mi Band 4

    A színes kijelzős kütyü érkezését a Xiaomi megerősítette, ezzel egy időben pedig befutott az első két kémfotó.

  • Újabb képen a színes Mi Band 4

    A népszerű széria komoly ráncfelvarrást kaphat hamarosan. A frissebb Bluetooth és a megnövelt telep mellett a színes kijelző hozhatja a legfőbb változást.

  • Bosszúállók mobilon

    A Google és az Oppo is készül a Végjáték premierjére, a Google például a középkategóriás Pixel 3a bejelentésével is.

  • Xiaomi Mi Band 3 - nem késünk el a strandról

    A Xiaomi Mi Band széria az első modell óta sikeres, teljes joggal. A belépő szintű aktivitásmérők között továbbra is remek konstrukciót és minőséget képviselnek, nem kivétel a legújabb Mi Band 3 sem.

Hirdetés