- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Ha már üzemidő, nálam most két hét után merült szinte le. Elég sok watchface csere, sok értesítés, tesztelgetés, folyamatos pulzus, 4-es fényerő szinten. Átlagos, de volt egy nagy visszaesésem feltöltés után, másnap már 80%-ra leesett. Most kíváncsi vagyok megint csinálja-e.
-
Steve1207
veterán
Az az app erről az oldalról szedi főképp a tartalmat. Ezért is van tele orosz watchaface-szel. Bár sok orosz szebb, mint ami a hivatalos oldalon van
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
Bembee12 #358 üzenetére
Az azért durva, hogy 2x annyit mér mindkettő. Jól van beállítva a magasságod és a súlyod az alkalmazásban? Lehet ez is közre játszik. Valamint hogy számolod? Bal láb 1. lépés, jobb láb 2. lépés. vagy ezt együtt egynek? (Nem, nem nézek senkit hülyének, de már volt, aki így számolta, így kénytelen vagyok felvetni.)
Most tesztként léptem 40-et a lépcsőházban és 38-at mért. Előtte szintén 40 lépést a szobában 4 fordulással, 36-ot mért, de ott pont 4 fordulásom volt, amit lehet hülyén számolt a visszafordulás miatt.
Na majd holnap teszek egy nagyobb kört itt az utcákban és számolom ajtótól ajtóig a lépést
-
Steve1207
veterán
válasz
grizlisandor #293 üzenetére
Ha nem írja az NFC-t, akkor nem csájna
(#292) Sztrego: így már világos, nem tudtam, hogy a Bandage-ről van szó.
-
Steve1207
veterán
Úgy tudom a kínai verziónál, hogy a teló nyelvét nézi (a Mi band 4 beállításaiban nem lehet nyelvet választani). Szóval, ha angol nyelvre van állítva a teló, akkor elméletileg átáll a kínai verziós karpánt is angolra, miután updatelt a Mi Fit.
Viszont azt nem tudom, mi van, ha ezután nyelvet váltunk a telón, elvégre mi magyaron használjuk. Lehet visszaáll. Korábbi karpántokon, órákon ez módosított fw-rel volt megoldva a kezdetekben, aztán talán hivatalosan is jött valami a kínaira, ami miatt az alap nyelv megmaradt angolnak.
De javítsatok ki, ha tévedek.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Trollok komolyan
- TV antenna és jelerősítés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest