- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
rithm
csendes tag
Valóban!
De sok iidőt eltöltöttem azzal, hogy az okot kerestem, és aggódtam, hogy vihetem vissza, amihez semmi kedvem. Elég bosszantó, hogy ilyen kézenfekvő dologra nem gondoltam, de a DND funkciót soha, sehol nem használtam, (ilyen esetekre lehalkítottam a telefont, ill. erre is jó a band) tehát valahogy nem is számoltam vele, mint lehetőséggel. Most viszont egyszer és mindenkorra megtanultam! -
Mortein
tag
Band 4-nél az appban néztem, ahogy realtime számlál és sokkal több lépést számlál. Band 2-vel elégedett voltam, ezzel nagyon nem. Meglátjuk hosszútávon mennyire válik be, végülis a fő funkció az ébresztés, hívásjelzés, csak eddig a napi lépésszámlálás is rendben volt, most ez annyira nem lesz mérvadó, remélem azért konstans téved és akkor be lehet lőni nála egy átlagot. Pedig az új giroszkóptól azt vártam, hogy legalább a régi szintjét hozza.
-
HREH
senior tag
+1, majd ma letesztelem, nem várok óriási eltérést MB2 és MB4 között lépésszámlálásban.
A másik pedig hogy nem gyengébben vibrál, hanem máshogy. MB2 inkább "durvábban", ehhez képest az MB4 kicsit "lágyabb", nekem érzetre az utóbbi sokkal jobban bejön. Észrevenni meg mindkettőt észreveszem.
Nekem egyedüli hátrány, hogy kicsit nehezen lehet kivenni az órát a szíjból, vagy még csak nem jöttem rá hogy hogyan kell
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest