Új hozzászólás Aktív témák
-
pipo112
őstag
+1 szerintem hagyjátok gyerek még és beszél mindent tapasztalat és tudás hiányában .
Jelen esetben szerintem amd oldaról senki nem vitatta az Intel előnyét viszont Intel oldalról minden tudatlan próbálja bemagyarázni hogy az fx meg az amd sz@r szvsz elkéne gondolkodni kedves kék ködben úszó fórumozók mert az hogy az fx 8xxx nem tud annyit mint pl a i7 4770 ,nem azt jelenti hogy sz@r és azon minden game laggol meg hasonló marhaság.
-
MK VII
veterán
Azért attól is függ,hogy hol lakik az ember. Én mikor pesten dolgoztam havi 220ezer nettóból egyedül egy kis lakásban épphogy elvoltam.. Nem tudtam nagy lábon élni és akkor tudtam cserélni a komplett konfigom a mostanira mikor karácsony előtt megkaptunk egy plusz fél havi fizut. Azóta már hazaköltöztem Veszprémbe és itthon a havi 60-80 ezer forintból amit a családi vállalkozásból kiveszek, tök jól elvagyok...
Akármennyi fizetésből ki lehet szorítani akármire csak idő és kompromisszum készség kell hozzá... -
jedis
senior tag
Nekem is volt hasonló story-m anno ! Jött az egyik ismerős, hogy
Tibikém !! Vegyé má föl a gyerenek pár játékot "kazettára", mert most vöttünk neki egy számítógépet a Tacskóba akciósan "százé" ( monitorral, nyomtatóval !!!!!!
) , oszt haggyácconmá kicsit esténkén !
Aztán amikor mondtam neki, hogy amilyen játékokat az el tud futtatni, az már alapból rajta van, csak pillázott ( tetris, aknakereső, passziánsz ) !!!!!!
-
MK VII
veterán
Na látod ebben teljesen igazat kell adjak. Csak már nem tudok elszakadni sajnos a ph-tól és alapesetben is az agyam úgy működik,hogy az itteni emberekből indulok ki. És itt ph-n azért nem azok az emberek fordulnak meg leginkább akik ne tudnák,hogy mi a dörgés..
De nagyon jogos amit írsz... Hiszen van a ph-n kívül is élet.(#497) Balika911
"A női melleket sem, aztán mégis jó velük játszani."
Ez mellett a példa mellett meg kell,hogy hajoljak....
Nagyon jó -
MK VII
veterán
Logikusan gondolkodva hosszabb távon szerintem pont nem kifizetődő a konzol...
Mennyibe kerül egy játék konzolra és mennyibe kerül egy játék PC-re? 2 db játék ( játéktól függően ) árkülönbözetéből dobok +4-8gb memóriát a gépbe. 4-6db játék árkülönbözetéből és az előző VGA-m használt árából veszek egy új VGA-t. És így tovább. Mindenféle konkrét példa nélkül írom ezt és kb-ra,de a lényeg benne van...
És másra is tudom használni a gépet mint játék...
Ez az én véleményem és meglátásom. Lehet 5ft-os játékokkal jönni,hogy nem kerül többe, de, ha maradunk az éppen aktuális új játékoknál akkor bizony ez így van. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged