- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praston
tag
Nem vagyok AMD fan, viszont bajom sincs velük. Én azt veszem ami nekem éppen megfelel, jelen esetben intelről váltottam szintén intelre de a vga-m továbbra is amd, mivel nekem nincs vele problémám, legalábbis olyan címek esetén nincs amivel én játszom (és itt most ne vegyük alapúl a több kártyás rendszert ahol esetleg valóban akad driver probléma, mert én egy kártyát használok és ez az átlagra is jellemző). Nem azzal van a bajom ha valakinek van egy véleménye egy adott termékről, hanem a fogalmazással és a kijelentéssel, ugyan is nem azt állítottad, hogy szerinted rossz, hanem hogy konkrétan sz*r az egész, mert Te ezt olvastad és a baráti köröd is ezt állította annak ellenére, hogy Te nem használtad. Igen tudok normálisan is beszélni, és ezt vannak páran akik alá is tudnák támasztani mivel rendszeresen segítek privátban, de amikor valaki átlép egy határt az nem tolerálható.
-
Praston
tag
Persze mert amikor az nvidia adott ki pocsék drivert akkor az nem probléma. Nem beszélve arról hogy a 9600 pro -tól kezdve amd kártyáim vannak és ritkán akadtak problémáim vele, de te kijelented hogy sz*r az egész.
Az hogy egy APU fogyasztását a régi vga-d fogyasztásával méred össze, majd kijelented hogy az APU többet fogyaszt, aminél még a cpu is dolgozik, hát ez szánalmas.
Látszik, hogy egy tudatlan troll vagy és szeretnél vihart kavarni. -
Praston
tag
De ebben az a legszebb, hogy általában az ilyen emberek azt hiszik hogy tudnak mindent és osszák az észt, hogy márpedig ez így van és kész. Nekem semmi bajom ha valaki nem jártas valamiben, én se tudok csomó mindent, de az ilyen dolgok esetén nem jelentek ki olyat amihez közöm sincs. Komolyan idegrohamot tudok kapni az ilyen emberektől.
-
Praston
tag
Semmi sem biztos előre. Van az a pénz amiért váltanál AMD-re! Természetesen neked fizetnének.
(csak vicc, nem flame). Én is Intelt használok már kitudja mióta a saját gépemben (családban van amd), de azért nagyon örülnék ha a Zen jól sikerülne. Ha esetleg nem is azért hogy megvegyem, de legalább a verseny miatt.
-
Praston
tag
Én a cs:go-t 1024x768-ban tolom nyújtva egy 24 colos full hd monitoron. Problem?
Persze ez az egyetlen, mert nekem így kényelmesebb, de minden mást natív felbontáson természetesen.
(#456) MaXX81:
Na jó, de ha veszel egy friss hardvert, csak egy példaként had éljek; 2x4 giga ddr3 ram 20e~, Intel B/H alaplap 20e~, i3 35e~, R9 270X 45~ ez így 120e~ ft (akár AMD oldal is lehetne, teljesen mindegy). Kapni olcsón házat, teszel bele 1-2 terás vinyót illetve egy tápot, ez még 30-40e ft. Ha viszont már megvannak ezek egy régebbi gépből akkor ezt nem is kell számolnod. De a játékok többnyire olcsóbbak PC-re mint konzolra így hosszabb távon visszajön az ára, nem beszélve arról hogy a multiért fizetni kell havidíjat. Ezek a hardverek pedig bőven elég ahoz, hogy ne kelljen cserélned semmit jó darabig.
Félre értés ne essék, nem vagyok konzol ellenes, mert igen is vannak jó játékok, meg kényelmesebb is tud lenni, de az hogy sokkal olcsóbb és tovább kitart, ez nem feltétlen igaz. -
-
Praston
tag
Azért a 2 szálas pentium bőven elég játékra elég merész kijelentés. Ha WoT-ozol , WoW-ozol, akkor persze, mert nem kamatoznak a több szálból, de bf3/4 multi alatt igen is hasznos a 4 magos i5 vagy fx6xxx / fx8xxx. Attól függ számít-e neked a max beállítás stabil 60 fps-el (vagy akár 144 fps 144 hertz-es monitor esetén, stb) vagy megelégszel közepes beállitással stabil 30 fps-el. Nem mondom hogy rossz lenne a pentium, de van ahova kevés.
-
Praston
tag
Én Iponon már megszoktam, hogy tele szemetelik az összes AMD posztokat azzal, hogy használhatatlanok, akár cpu akár vga.
Amúgy non-K intel mellé nem feltétlen kell drága lap, de én is úgy vagyok vele, hogy azért normális proci mellé, valami normálisabb alaplap és ne a legalja, de nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más az igénye , prioritása, pénztárcája.
-
Praston
tag
válasz
#72042496 #352 üzenetére
Miután jönnek a játékok dx12-vel, úgy érteni fogom az i7 kijelentést, de jelen pillanatban nincs olyan sok játék ami jól skálázódna 4-nél több magra. Persze egy szóval nem mondom, hogy hülyeség, mert ha játszol és közbe fut 1-2 dolog a háttérben, akkor nem vagy kevesebb eséllyel lesz micro-lagg. Én bf3 / bf4 multi esetén nem érzem kevésnek az i5-4690k-t, pedig az eléggé cpu heavy játék. Persze ha valaki streamel, mert manapság ez nagyon menő, akkor nem árt az i7.
-
Praston
tag
Az amd gyári hűtőt ugyan nem tapasztaltam, de a g3258-at mikor megvettem 2 hónapra, abból 1 hónapig gyári hűtővel használtam és hát igen csak meglepődtem, hogy mennyire halk még tuning esetén is. Persze bizonyos fordulat felett annak is megjött a hangja, de nem volt annyira vészes.
Ebből kiindulva és amiket hallok amd gyári hűtők terén, ők is tehetnének a csomagba valami ember barátibb darabot nyugodtan.
-
-
Praston
tag
Azt nemtudom hogy sikerült neked 270X-el cpu limitet csinálni fx6100-al 4 ghz-en, csak mert, hogy nekem a 3ghz-es Q6600-al az volt az egy dolog, de az egy elég régi proci. Viszont g3258-al már sok esetben vga limitem lett (4.2-4.4 ghz körül), 1-2 játékot leszámítva, aztán i5-4690k-t már akármit csinálok se hajtja ki, így számomra mindenképp érik a vga csere, de várok az új amd kártyákra.
-Mondjuk WoW vagy WoT esetén értem a cpu limitet, ott tényleg el tud hasalni az FX.
-
Praston
tag
Fő gép: i5-4690k @ 4.4 ghz
"Mindenki gépe": Q6600 @ 3.0 ghz
Elsőt szavaztam természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest