Új hozzászólás Aktív témák
-
MaXX81
tag
Ha keresnék mondjuk havi 150-200e forintot akkor biztos hogy nem okozna nagy problémát az hogy milyen cpu-t válasszak. De mivel az előbb leírt összegnek jó ha felét megkeresem, ezért nagyon meg kell válogatni a hozzávalókat.
Tavaly pl. 50e ft keretem volt arra hogy a 7-8 éve meglévő amd gépet nyugdíjaztassam mert már a neten való böngészés is nehézségekbe ütközött. Egér, bill. ház adott volt viszont új procihoz új alaplap, ddr3 memória és tápegység is kellet és már ott voltam hogy a 50e keretet szinte el is értem (inteles konfiggal nem jöttem volna ki sehogy sem 50e alatt). És vga-t is majd csak 1 hónap gyűjtögetés és biznisz után sikerült beszerezni. És sok embernek nagyjából ennyi összegből kell gazdálkodnia és ez a művészet mikor ilyen nagy összegből kell egy olyan gépet összerakni hogy ha komprumisszumokkal is de vigye az újabb játékokat is.
-
MaXX81
tag
A pc-t játékra is alkalmas sok más dolog mellett...
Bizomány :-) épp ezért írtam a legelején hogy nekem nincs és nagy valószínűséggel nem is lesz konzol. De van létjogosultsága mert ahol én élek ott az emberek többsége ennyire nem mélyül el a hardverek rejtelmeibe csak addig a szintig hogy "ez miért nem megy?" és hogy ha elkezdem magyarázni hogy figyelj, kicsit erősebb cpu stb kéne bele akkor vagy úgy néz rám mintha latinul káromkodnék és szól hogy vele így ne beszéljek vagy már pedig ő nem hajlandó tízen-huszon ezreket kiadni mert tavaly még jó volt stb. Tehát ezek után rövidítettem és azt mondtam hogy ha játszani akarsz anélkül hogy ilyen problémákba ütköznél akkor gondolkozz el erősen egy ps3-4 vagy xbox valamelyik verzióján és jó darabig nem kell cpu-t vagy más dolgot cserélni
-
-
Praston
tag
Semmi sem biztos előre. Van az a pénz amiért váltanál AMD-re! Természetesen neked fizetnének.
(csak vicc, nem flame). Én is Intelt használok már kitudja mióta a saját gépemben (családban van amd), de azért nagyon örülnék ha a Zen jól sikerülne. Ha esetleg nem is azért hogy megvegyem, de legalább a verseny miatt.
-
Doze
aktív tag
Persze, most nem azért írtam a G-t megint hogy azon KELL játszani, mert azért elég kevés hozzá. Azért valljuk be itt PH! fanok vannak, ergó gépbuzik
, az átlag user bepattintja a processzor a lapba aztán kifújt (amit jó eséllyel nem is maga csinált, hanem valami PC üzlet)... és azt látja hogy forró a proci és nem is megy, nem érdekli mi-merre hány méter. De átslattyog vér istvánhoz, akinek van egy i5-je ami úgy szalad mint az álom..
Jelen esetben az a baj az AMD-vel. Az idő ketyeg sajnos fölötte, ideje lenne végre valami jól használható dologgal is kirukkolni. Vagy alsó szegmensben egy jó ár/érték arányú dologgal, ami nagyságrendekkel orbaveri az intelt, vagy a felsőházban, ami ugyan nem nagy "piac" de odakeni az intelt a falhoz.
Praston
Csak azt tudnám megint honnan szuggeráltátok azt hogy játszani mondtam a Pentiumot
, ez nem igaz...
-
Whysperer
addikt
-
Doze
aktív tag
No de ez-az, nem akarok hűteni, nem akarok ráncigálni... akkor minek az FX? arra hogy a nyakamba vegyek egy nagy csomó problémát? 2 szálon Egy Pentium G gyakorta jobb választás mint bármelyik AMD, mindig a használati értékkel vagytok kiakadva, de hol van 1-2 szálon az AMD? Sehol, és hiába megy a görcsös ragaszkodás, a gyakorlati értéke semmivel sem több egy 8 magos FX-nek mert átlagban sehova sem "kell", sokkal inkább kellene az hogy izmosabb legyen átlag alkalmazások alatt is.
Én örülnék a legjobban ha az AMD-nek menne, de sajnos nem megy, pont a fenti okok miatt. Nincs verseny, és azt az Intel ki is használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest