- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
Nekem is volt hasonló story-m anno ! Jött az egyik ismerős, hogy
Tibikém !! Vegyé má föl a gyerenek pár játékot "kazettára", mert most vöttünk neki egy számítógépet a Tacskóba akciósan "százé" ( monitorral, nyomtatóval !!!!!!
) , oszt haggyácconmá kicsit esténkén !
Aztán amikor mondtam neki, hogy amilyen játékokat az el tud futtatni, az már alapból rajta van, csak pillázott ( tetris, aknakereső, passziánsz ) !!!!!!
-
jedis
senior tag
Nem tudom, hogy miben jobb egy cerka, mint egy FX, gondolom fogyasztásban biztos, meg árban, de másban nem nagyon ! Általános felhasználásra, pl. net; film; fésbuk, a legalja 10E Ft -os alap procik is megfelelnek, egy ugyancsak 10E Ft-os alaplappal, ( cerka, kétmagos APU-k stb. ) de ha már tovább nézünk egy kicsit, akkor megugranak az igények, és az árak is ! Pl. ha már játszogatni akar az ember, akkor a cerka elég felejtős ! Az sem igaz, hogy az AMD alá drágább lap kell ! Már 25-től kapni minőségi 970-es alaplapokat, melyek egy FX-6... procit vígan elhajtanak ! A másik 25-30 a proci, így 60 alatt megáll a kettő, ami meg egy alap I5 ára ! Ha már itt tartunk, megnézem azt a "Kékvérű" I5-I7 tulajt, aki egy 15E Ft-os alaplapot tesz a drágasága alá !
Főleg ha beruházott egy jó kis "K"-s procira, és egy olyan lapalapot vesz alá, amivel nem tudja "felpöckölni" !
Ide a rozsdás bökőt, hogy 30 alatt nem raknak lapot az ilyen "Gamerprocik" alá !!! Megnéztem az Ipon-on a 1150-es alaplap felhozatalt, és ár szerint rendeztem be őket ! 10 olyan alaplap van a végén, ami 100E Ft felett van !!!!!!!
Gondolom ezeket nem veszi a kutya sem, és 3-4 év múlva mennek az elektronikai hulladékba !!!
Tudom hogy le van maradva az AMD gyártástechnológiában, és processzortechnológiában is, de nem fényévekkel, ahogy itt sokan állítják ! Simán vállalható alternatíva sokaknak/sokunknak ! Remélem jövőre domborítanak valamit ezzel a ZEN-el , ez mindenkinek jó lenne ! A piros tábornak is, és a kékeknek is, mivel megindulna egy kis piac(ár)verseny !
Nem rossz ez az FX-6... annyira !!!!
-
jedis
senior tag
válasz
#72042496 #238 üzenetére
Hát én 75-ért nem hogy AMD, de Intel procit sem vennék !
Az FX-9590 csak egy "preztizsproci" volt az AMD-től , az első 5GHz-s proci címén ! Az én FX-8350 -esemet 35-ért vettem itt a HA-n bő 2 év garival ! Ha azt nézzük, hogy hozza az FX-9590-es teljesítményének 80-90 %-át, nem volt egy rossz vétel !!!!l
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Gombászkönyvek egyben
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest