Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Én arra reagáltam, hogy némi tuning is belefér és mindig csendes. Ez nem igaz. Darabig csendes főleg tuning nélkül. (És ha megfelel a hőfok a usernek amit a gyári hűtő tudd.) Aztán pedig odaérnek az emberek a jelzett fórumba, és vesznek valamilyen 3th party cuccot. Hogy kinek meddig csendes, az meg szerintem a gyártási szórásból is adódik. Aki tényleg megnézett egy ilyen hűtőt, nem csak képen nézegette, az látja, hogy pont ugyanolyan dzsunka fos venti van rajta, mint amilyennek kinézz. Nem különb az AMD gyári hűtőjénél. Egy darabig elég és csendes, aztán a paszta elöregszik, a venti zajos lesz. Nincs ebben vita, ez egy ilyen dolog. Csak ne írjunk hülyeséget, hogy mindig jó. Mert ez nem igaz.
Szerk: Munkahelyemen lévő I3 gépek (Dell) hűtője némiképp más, mint amit én is kaptam a proci mellé. Szóval minőségibb darabnak tűnik, arról nem is beszélve, ki van alakítva légcsatorna benne. Nagyon korrekten összerakott kis gépek. Kár, hogy dVGA csak félmagas férne bele. De még így is alkalmas lenne némi játékra.
Imibogyó: Látom Bogyó és Babóca ott is megvan!
( A homokvár című epizód megy éppen.. )
-
moha21
veterán
Ezt nem tudom, hogy miért nekem írod, de mindegy. :_)
Én be szoktam állítani mindent manuálisan, mert annyira értek hozzá. ( sőt igazából rézhűtőket is gyártok magamnak ).
Ettől függetlenül vitán felül áll az a tény, hogy ami többet fogyaszt az több hőt is termel. Legyen ez akármelyik gyártó akármilyen hardvere.
Gondolom a gyártó azért "feszeli" tól a CPU-it, mert ez az a feszültségérték ahol az eladott CPU-k normálisan futnak. Ez is tuning, nincs rá garancia, hogy működik. -
Praston
tag
De ebben az a legszebb, hogy általában az ilyen emberek azt hiszik hogy tudnak mindent és osszák az észt, hogy márpedig ez így van és kész. Nekem semmi bajom ha valaki nem jártas valamiben, én se tudok csomó mindent, de az ilyen dolgok esetén nem jelentek ki olyat amihez közöm sincs. Komolyan idegrohamot tudok kapni az ilyen emberektől.
-
Ha csak hc lenne akkor 100% intel lenne
ha atgondolt epitkezok talan amd is beleferne
A baj hogy amdnel egy normalis lap 35k tol talan indul.. Mef ha inkabb dragabb intelles proci.. 3Gy joval olcsobb lappal is tobbet nyujt mint egy amd,. Szoval nemtudom hova rakni az amds fansagot normal vga hasznalat eseten(dvga
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel I7 4790 Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged