Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
gtamate2 #573 üzenetére
Ez valahogy tegnap elmaradt nekem. Oké, FX-n is gondolkodtam nem rég, ha nem is 8xxx-ben. Amiért kiesett, az az alaplap. Olyan lap kéne, amin az új technológiák natívan támogatva vannak, és nem kerül egy vagyonba. (Mert különben jön a drop, még nem extrém tuning esetén is.) Új I5 elszálltak az árak, ez is ment a levesbe. Maradt az FM2-es X860K és I3 41xx. Aztán szóltak, hogy használt Ivy Bridge I5 feltörli a padlót az utóbbi kettővel, FX pedig az alaplap árak miatt drágább lett volna. Így I5 3470 lett Z77-es lappal, 45-ért. Minusz a régi Phenom II. ára, tehát 31 000Ft volt az upgrade. Jó döntés volt szerintem a jelenlegi helyzetben. Azért örülök, hogy az FX szépen megy ebben a tesztben.
-
pipo112
őstag
válasz
gtamate2 #494 üzenetére
én ilyet nem mondtam! de az saját tapasztalat pl thief hogy a 6350 el is szépen ment lag nélkül 40-50 fps-el
de biztos a gyí3-al jobban hasított volna nem ? hadjuk már a hülyeséget .Doze:nekem konkrétan még egy játékban se okozott csalódást a konfigom amivel játszom játszottam de biztos igazad van . élj a kék ködödben azt inkább maradj csendben örülve a kis gyí procidnak ami mindent visz hajrá!
-
pipo112
őstag
válasz
gtamate2 #452 üzenetére
Aha értem én, hogy villanymotor csak nem tudom mitől forog.
Na ott van a linkedben amit mondtam szvsz Köszi hogy te saját magad erősíted meg amit mondtam mert igen 1280x720 na ott van eltérés na de ki játszik ilyen felbontáson csúcs hw-kel ezt ügye a tesztben is leírják aztán jön az 1920x1200 ami mérv adó az egésben és láss csodát különbség 5fps mennyi 5 na akkor most mivan
(Dragon Age teszt)
5fps +Ejj mekkora előny
-
Whysperer
addikt
válasz
gtamate2 #435 üzenetére
1: Viszont engem már érdekel. Amúgy ha jobb lenne akkor egál lenne igaz mert neked erősebb cpud van nekem erősebb vga-m bár vannak olyanok akik szerint nem erősebb 7870 a 660-nál szóval teszteljük már le csak érdekel.
2: Amúgy mehet a teszt mert a 660-t itt 7870-val van egy szitnen szóval simán reális lenne.
3: "Azt pedig hogy az fx-ed trágya sehol sem mondtam" ezt sehol sem állítottam ,hogy Te mondtad,. Értelmezd már amit mondok. Én azt mondtam,hogy Én fogom rámondani a gépemre,hogy egy rakás trá..a! Én magam fogom rámondani.
4: nem bizonyítás miatt ,de érdekel -- komolyan már annyi tesztet mutattaok itt is meg ott is ,hogy tényleg kíváncsi vagyok mennyire s..r a gépem.
-
pipo112
őstag
válasz
gtamate2 #435 üzenetére
Hi nem azért mert nekem AMD-m van de hadjuk már az ilyen hulladék 1 szálra készült 2.világháborús motorral rendelkező Játékok bevonását (wot-wow) nem ide való! mert nem egy tesztben megmutatták már hogy gaming-ben Max 10-15 fps van a kékek javára egy normálisan optimalizált játékban (ami nem sok ahhoz képest hogy 130kvs50k)
2 az hogy a programozók mai napig is inkább gányolnak egy szálra mint hogy haladnának a jövő útján ez köszön vissza az Intel egyed uralkodásának !
3.jelen esetben a szavazást nézve ez az ország tele van 18.6% i5-i7használ .
Csak sírunk mint a fürdős qrva .
Végül ennek a szájkaratékának semmi értelme mert a kék kocka akkor is jobb nekem meg az apukám orvos Gratula. -
MK VII
veterán
válasz
gtamate2 #441 üzenetére
"A haverokkal el lehet vele hülyéskedni, casualjátékokkal, de én sem tudnám többre használni"
Na jó ebben igazad van.. Velem is előfordult,hogy egy havernál a második üveg whisky-hez előkerült a ps3 és a Tekken. De más helyzetben nem tudom elképzelni,hogy én konzolon játsszak.
-
Whysperer
addikt
válasz
gtamate2 #432 üzenetére
Oké.. Nagyjából egyforma gépünk lehet.. csinálunk egy közös mérést GTA-5-be,ha már felhoztad?
Intel i5-2400@3.6 Ghz -- Asus GTX660 2GBDCU2 OC
nekem
fx8120 -7870 OCUgyan oda álunk MSi afterburn kép és video teszt,ha Én nekem 100x rosszabb mint a Tiéd akkor elismerem ,hogy az Én gépem egy trá..a.
(#433) Doze de megint csak a kérdésedre válazoltam ..mire értettük,hogy azt. ,de most megint te kötsz belém "Fröccs-Fröccs.... ájemdé.." -vel 8)
-
MK VII
veterán
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
gtamate2 #411 üzenetére
Már megint a ferde vélemények...
Tehát ha egy játék/alkalmazás tökül van megírva/optimalizálva, akkor egy NON-K i5 is lenyomja a zösszes FX-et a 8-as szériából. Granulálok.
Másik: NON-K i5 + csumpi lap olcsóbb, mint FX-8320 + 970A-UD3P + közepes/jó hűtő. IGAZ! A 4440-re + Asrock H81-re. max. 10K-val.
Majd egyszer nézd meg Cinebench R15-tel, hogy mire képes egy 4440 1 szálon és egy értelmesen húzott FX-8320 1 szálon. No meg több szálon.
---------------
De már ez a topik is elment megin Intel vs. AMD véget nem érő meddő érvhajigálásba. Ehhh...
-
Whysperer
addikt
válasz
gtamate2 #406 üzenetére
Azért azt is fűzd hozzá ,hogy GTA 5-ös topicba hány i5-s is panaszkodik ,hogy nem jó neki? Azért elég szép számban ott ahol másoknak szépen fut. és a potn te általad linkelt techspot GTA 5 teszt is már máshogy van:
Továbbá tedd hozzá ,hogy alapórajeles FX-ekről van a teszt a techspotba--- kíváncis lennék hány olyan FX 8-as és FX 9-es usert tallsz aki alap órajelen használja Őket. 50-ből 1-2-t max.
amúgy azóta mégjobban van optimalizálva mert nekem nem FULL HD nem normalon van ahogy a teszt írja és mégis milyen FPS-em van pedig csak egy fx 8120-am van egy 7870 OC-val és jócskán normal fölött vannal a settingsbe a dolgok. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest