- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V!ck
senior tag
Dettó...
Én csak azért nem reagáltam rá, mert mobilról voltam és gyűlölök azon regényt írni... pedig nagyon felb*szott...Ami még nagyon fel tudta régen vinni az agyvizem, hogy amikor bejött a boltba hozzám a vevő és azzal indított, hogy "a rendszergazda ismerősöm azt mondta, hogy..." és dőlt belőle az ökörség, a lehetetlen és nem lehetett neki megmagyarázni... vagy pl meg akarta venni azt a típusú P4 procit és alaplapot, amit felírt neki a rendszergazda ismerőse... 800MHZ FSB-s P4 proci egy max533MHZ-es lapba... hiába szóltam, hogy ez bizony nem fog működni és laikusok nyelvén elmagyaráztam, hogy miért nem, még leb*szott, hogy miért próbálom rábeszélni a drágábbra, ezt előre mondta a rendszergazda ismerőse, hogy ne hagyja magát rábeszélni semmire, ezt vegye és kész... oké, megvette a rossz proci + lap kombót, persze hogy másnap reggel nyitáskor ott toporgott az ajtó előtt és közölte, hogy cseréljem ki "mer' ez szar"... én pedig szépen bevizsgáltam külön-külön és visszaadtam neki, hogy mindkét alkatrész tökéletes... és hogy én szóltam...
Annyi ilyen volt, hogy egész éjszaka mesélhetnék... -
MaXX81
tag
Mert hosszabb távon kifizetődőbb a konzol, nem kell fejleszteni izgulni hogy vajon hogy fog futni a game vagy elindul e egyáltalán stb. Persze a ha van pénzed akkor remek alternatíva lehet a pc, de ha csak adott keret van rá (és itt 200e vagy az alatti összegről beszélek) akkor inkább hajlanék a konzol felé mert 1.5-2 év múlva nem kell vga-t cpu-t esetleg memóriát venni bele mert kevés. Ez a logikám.
-
MaXX81
tag
Hát figyelj, mindenre rá lehet kontrázni és hogy a témába is vágjon az AMD vs. Intel cpu-nál is hasonló a szitu, mert miért jobb az egyik a másiknál? Játékra jó mindkettő. Ezt az egészet egy autóvásárláshoz tudnám hasonlítani hogy A-ból B-be egy 300e forintos autóval is el lehet menni viszont a 2millás autóval még élvezni is lehet az utat.
-
Stirlitz
senior tag
Persze ha valaki streamel, mert manapság ez nagyon menő, akkor nem árt az i7.
Fenét... OBS program és újabb Nvidia vagy GCN Radeon de ami szinte mindegyik streamernek van, az Intel féle Quicksync. Ugysem használod az IGP-t, de azért a tömörítést szépen elintézi. 0 FPS esés mellett streamelhetsz. Webkamera sem nagy dolog, innét már csak jó beszélőke kell. Tehát 3 féle hardveres tömörítés is van ingyen, szinte biztos vagyok benne, legalább az egyik rendelkezésére áll annak, aki komolyabban játszik. Szóval egy I3 41xx is elég lehet...
-
derive
senior tag
No azert nem hiszem, hogy az a 2 magos celeron tunningolva tud annyit fogyasztani, mint egy 8 magos AMD alapon
Azert picit belegondolva, a 45W fogyasztas par eve meg a notebookproci kategoria volt, emlekszem h volt progi amivel igazgattan a feszt/orajelet h ne olvadjon le...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest