- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz
SpongyaBob #468 üzenetére
Jóvanna, értem én, itt már pattanásig feszülnek az idegek.
-
bozont
veterán
válasz
SpongyaBob #205 üzenetére
Tény, hogy azért sokszor durván leszólják az AMD procikat, nem rosszak azok, de az i5-ös Intelek már nem olyan sokkal drágábbak. Pont annyival mint amennyivel gyorsabbak. Igaz, ha tuningos Intel kell, akkor picit jobban a zsebbe kell nyúlni, de egy átlagfelhasználónak úgysem fontos ez a része. Egy 3,3-3,5GHz-es i5 meg hozza egy 4,5Ghz-es Fx szintjét. Amelyik játék meg erősen az egyszálas teljesítményt igényli, ott meg többet is. És sajnos kevesebb az olyan jól cpu optimalizált játékmotor (és rá épülő játék) mint pl a Frostbite. Az meg hogy a Dx12 mit hoz, majd elválik ha lesz rá pár játék.
-
ViZion
félisten
válasz
SpongyaBob #205 üzenetére
hááát, nekem 42 k+posta volt a FX-9370. Minden erőlködés, melegedés nélkül viszi a 4,8 GHz-t. Van benne még kraft, de a VGA miatt nem kellene ennyi sem. Így passzívan is elketyeg,
lustaságielfoglaltsági okokból nem raktam fel a ventiket a radiátorra sem... -
Sinesol
veterán
válasz
SpongyaBob #141 üzenetére
Olvastam én is, szomorú sztori, de a tényeken ez nem változtat. Ha ma akarnék uj pc-t összerakni, akkor alap, hogy kell az m.2 port, mert ha ma még nem is, de jövőre megfizethető áron lesznek az uj generációs ssd-k és elég nagy előnyt kínálnak majd. Na meg usb 3.1, sataexpress, ez mind fontos ha 3-4 évre építesz gépet. Fx deszkákon még usb 3-as vezérlő sincs, hanem valami külön cég chipje van a lapokon, gondolom lényegesen lasabb is mint egy natív chip.
Egyszerűen elavultak, ha új gépet épít az ember, akkor ott legyen meg minden új technológia, azt hiszem így lehet csak időtálló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest