- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
imibogyo #577 üzenetére
A passzív gépet nem merném bevállalni, tekintve, hogy sokszor játékra adom a fejem, és szeretem a kompaktabb házakat. Ott meg nagyon jól kell megtervezni mindent, mert könnyen radiátor lehet belőle.
Meg szeretem ha a hardvereim általában 60 fok alatt maradnak, terhelés alatt. Most nézegetek ITX házakat, lehet bepróbálkoznék megint (Core V1-gyel jól megszívtam, szélzajos volt, nem csodálom, tiszta szita). Ott még kompakt vízzel talán lehetne szórakozni, nem tudom érdemes-e. Csak ami olyan pici, és tetszik is, az megbukik a szellőzés témán (12-es hely legyen a radinak, VGA felett/alatt rácsozat, hogy kapjon levegőt, és a táp is kintről kapja, na meg maradjuk 35 cm élhosszúság alatt lehetőleg)
Aztán lehet a végén veszek valami CM Elite házat. Csak az kinézetre nem a legszebb számomra.
Na meg egy 256GB-os SSD-vel simán kilőném a HDD-t. Igaz, egy 60-asra raknám a rendszert, és a többinek lenne csak a másik SSD. Most az 500-as vinyón van még 150GB szabad helyem, tudnék faragni, aztán ha lesz nagyobb keret, még egy SSD-t befognék. De ezen még erősen agyalok, elférnék-e rendesen.
-
ViZion
félisten
válasz
imibogyo #184 üzenetére
+1
pár év alatt összemaszekoltam a gépet az Athlon II-től idáig. (Előtte az volt, amire futotta, nem apuci vette a gépeket, szal. elég zúzós voltivásiskola mellett gépre is herdálni). Lecserélhettem volna gyííí7-re is, ócón, félig cégesként akár, de nincs értelme.
Mire felépítettem a "nagy" vasat, változott a munkám, már nem kell itthon maszekolni a gépen. Viszont játékra sincs időm, tök fáradtan jövök haza, gyk. kis lövölde és kész.
Valahol tényleg a 286-386-486 idő volt a legszebb, amikor kilobyte-ok kellettek a vinyón (mai szemmel csak vinyócskák voltak a röhejes méretükkel) és annak is örültünk, amikor hercules helyett végre VGA monitor lett. Legdurvább tuningom: 12000 Ft-ért 4 MB (nem elírás) ramot vettem, meg az UT-hez a 40 k fizumból 32k-t otthagytam VGA-ra...
-
doooo
veterán
válasz
imibogyo #155 üzenetére
Nem is mondom, hogy egy i7-re szükségem lenne, de azt ne feledjük, hogy neked és djculture-nak már volt ilyen komponense, csak túladtatok rajtuk (megjegyzem, teljesen érthető okokból
) nekem viszont sajna eddig még nem jött össze egy ilyen.. hozzátenném, hogy pár évig egy Celeron 900-as laptopot használtam (előtte meg volt 2 Pentium 4-es gépem).. Aztán másfél éve már nem bírtam (2013 végén már kicsit kevés volt a fentebb említett laptop
) és újítottam egy A4-5300-ra. Pontosabban egy komplett új gép lett megvéve.. Majd nemrég egy A10-5700 lett helyette.. erre már nem lehet sok panasz, bár nem egy erőgép, de a mindennapokban tökéletes, játékokat, programokat viszi rendesen (persze egy graf.kártya társaságában, előtte csak a beépített IGP-k dolgoztak)
A lényeg, hogy meglepett, hogy ilyen sok csúcsgép van használatban..
De akkor, ahogy Raysen623 kolléga tanácsolta, büszke leszek (mint mutáns)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- További aktív témák...
- ÚJ Intel Core Ultra 5 245KF 4,2GHz 24MB LGA1851 BOX 3év
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest