- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem csak a Titan X-et, VGA-s topikban is max R9 280X-et ajánlanak AMD proci mellé.
(#285) sz.balazs.95
Nem baj, poénból írtam
Amúgy azt írod kell alá ez+az, amennyivel olcsóbb, még úgy is kijön. Ki, na de azért, ha megveszek valamit, legyen már alapból használható. Ezt nem az AMD procikra értem, hanem a hűtőikre pl, amiket odacsomagolnak. Volt FX 6300-ra alukockám, lófütyit nem ért kb, meg hangos is volt. Legalább rezet rakhattak volna bele.
-
ViZion
félisten
Rosszul mondod
Le is írták korábban, h munkánál nem mindegy, mikor termeli ki a gép az árát. Másik, h AMD-t részenként lehetett fejleszteni, olcsón, mert voltak átfedések a foglalatok között. Így nekem is folyamatosan kitermelte a fejlesztést.Szerk.: Titan-X már AMD gyártja?
OK, elírtad. Van, aki azt hajtja és boldog...
-
Azért ezzel vitatkoznék.
Nálam most egy FX-6300 teljesít szolgálatot, több, mint 2 éve, ráadásul még nem volt húzva az órajele, szóval még van benne további tartalék, így még 1-2 évig biztosan jó lesz.
Viszont VGA-ból már eléggé limites a gépem, bár azt eredetileg nem is hosszútávra vettem, csak jobb VGA egyszerűen már nem fért bele a keretbe.Szóval nem olyan rossz az AMD, főleg ha valakinek nincs 80-100k-ja procira, de azért szeretne játszani is.
pl. vehettem volna i5-öt is, csak akkor VGA-m nem lenne, hanem mondjuk az alaplapi integrált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged