- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #114 üzenetére
Mindkettő.
-
8th
addikt
válasz
Crystalheart #96 üzenetére
Vidéken az van, hogy egy szál tesco vagy akármilyen újsággal vagy egy vásáros papírral kell körbejárni a falut vagy város adott részét. Én is csináltam otthon (3hétig aztán beintettem
) akkor 1,5 és 2 forint/szórólap volt a tarifa. Attól függ, hogy vásáros paípr vagy tesco volt amit vinni kell. Egyszer szarrá áztam egyszer a kutyák kergettek meg na mondom a faszomat azt, csinálja ezt alkalmanként 800 forintért akinek két anyja van. Ez nem fehér embernek való. A szórólapozás az én szememben mindennek a legalja, sosem volt ótvarabb melóm ennél. Anno középsulis koromban nyári szünetben kőművesek mellett megszakadtam mint a véres hurka de az is sokkal jobb volt mint fillérekért esőben rohangálni mint egy futóbolond. Itt fent viszont egy postaládába beraksz két három vagy akár még több újságot egyszerre. Azért nem mindegy, hogy 2-4forintot keresel postaládánként vagy teszem fel 16-ot. Tömbházaknál még könnyebb mert mert a lépcsőházajtón lévő újságtartóba belevágod a kiszámolt mennyiséget és mész is tovább. Kerületi cigóknak az újságozásból 120k-n felül összejön havonta. Nagyobb ünnepek előtt több is mert az áruházak ezerrel bombázzák az embereket a sima mellett mindenféle akciós ünnepi szórólapokkal. Emellett persze lomiznak, vasaznak, használt piacoznak. Élelmesek. Lopás nélkül is fenntartják magukat mondjuk adót azt nem fizetnek.
-
Moleman
addikt
válasz
Ez benne van a pakliban. Én is csináltam ilyen szórólapozást, 1 ft/db, és egy 35 ezres város felét be kellett teríteni. Vidéken a diákszövetkezetek legálisan tolják ezt a kizsákmányolást, gyakorlatilag ott ez volt a belépő mindenhova: aki a hűtőházba akart menni dolgozni, annak azt mondták, csak most a teszkóban van hely, menjen addig szórólapozni. Én a teszkóba akartam menni, nekem azt hazudták, hogy csak a hűtőházban van hely, szórólapozzak. Ketten egy barátommal alig tudtuk megcsinálni, de legalább utána tényleg felvettek a teszkóba.
-
válasz
Crystalheart #100 üzenetére
Hat Te tudod.
-
válasz
Crystalheart #98 üzenetére
Majd ha nem tudnal mibol kenyeret venni es eheznel, akkor ennek is orulnel. Ezert irtam, hogy a semminel tobb. Nyilvan ha van mas megoldas, azt kell csinalni.
-
válasz
Hat az ilyet tenyleg csak akkor csinalja az ember, ha kell a mani es hirtelen nincs mas. De a semminel ez is tobb!
-
Gergosz2
veterán
válasz
Crystalheart #59 üzenetére
Nincs azzal semmi baj.
Egyetem alatt tanulnod kell, miután kikerülsz könnyen szerezhetsz tapasztalatot.(műszaki területre gondlok!)Szerintem Jim-Y azt az esetet vázolta fel amit nálunk is sokan csinálnak, hogy diplomaközelben, államvizsga előtt 2-3 félévvel elmenek egy céghez részmunkába dolgozni amikor van pár szabad órájuk(tesztmérnöknek, IT karbantartónak meg stb..) és ott építik a kapcsolataikat és tapasztalatot szereznek.
A cégek szívesen csinálják ezt, mivel megszokod a légkört a társaságot , és ha végzel tesznek egy ajánlatot a maradásra de persze már teljes munkaidőben magasabb beosztásban.Ez valjuk be sokaknak csábító , hiszen nem egy tejsen idegen közegben kell majd mukába állniuk és még a fizetés is rendben van, meg persze az iskola alatt szerzett tapasztalattal már nem idegen neki a dolog. -
Jim-Y
veterán
válasz
Crystalheart #59 üzenetére
Valamennyire ismerem a helyzeted, de szerintem ilyenből azért hál istennek kevesebb van. Elhiszem, hogy így, kvázi lehetetlen lett volna eljárni egy idegen városban, gyakorlatra. Ha mégis, az a család részéről biztos lemondással járt
-
callmeakos
veterán
válasz
Crystalheart #62 üzenetére
Utálom bevallani, de ezzel sajnos egyetértek. Én is inkább ezt választanám, csak az a baj hogy azok akik hozzám hasonló helyzetben vannak nos..... You Know....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest