- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #114 üzenetére
Mindkettő.
-
törölt tag
Jelentem, sikerült elhelyezkednem.
>1 év és több, mint 100 jelentkezés után ma hívtak, hogy felvettek, ne keressek tovább. IT support lettem, és régiónkhoz képest elég korrekt fizetéssel.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nagyon jól látod, sokat előremozdítana a diploma az esélyeken.
Arra viszont nincs magyarázat, hogy az 50. gépkezelő, csomagoló, betanított munkára beadott jelentkezésemet is ignorálják, osrszágos szinten, beleértve Budapestet is.Symbian, biztos igazad van, de olyan szmájli itt nincs, így csak a szavakból tudja levonni az ember a következtetést.
MrX: ezekre a helyekre nem is írom be a főiskolát, csak a középfokú véggzettséget
Levelezőn nincs diákmunka, csak nappalisokat alkalmaznak.
bullseye: köszi, de nem akarok elrontani mégjobban a topicot, talán írok majd egy bejegyzést a témában, és várom szeretettel a trollokat
-
törölt tag
válasz
zolee5016 #35 üzenetére
Neked és a többi trollnak is mondom, hogy előbb olvass utána oszd az észt. Szerinted hány éjszakai műszakos melóm volt minimálbér közeli fizetésért? Megnéztelek volna ahogy 10m magasban szeded a 24 kilós vasgerendákat az emelőgépen a 35 fokos raktárban, vagy ahogy nyakig túrsz a szaros mosogatólében ami 600 ember mocskából marad.
Amikor én érettségiztem mindenki kivétel nélkül azt verte belénk, hogy diploma kell, tovább kell tanulni. Azóta már tudom, hogy nem így kellett volna tenni a JELENLEGI állapotokat tekintve.De ugye az ember ELŐRE nem lehet okos, csak UTÓLAG.
Nagyon úgy tűnik, hogy te még nem fogtál a kezedben lapátot.
-
törölt tag
-
törölt tag
8 munkahelyem volt eddig, többek között az USA-ban is dolgoztam, úgyhogy nem mondhatni, hogy nincs tapasztalatom.
Most viszont, mióta másfél éve elbocsátottak az utolsó munkahelyemről (állami leépítés), egyszerűen sehova nem sikerül bejutni, hozzáteszem országos szintről beszélünk, külföld most nem játszik a szakdolgozat és egyebek miatt. Betanított munkától kezdve keresem a melókat egészen a szaktudásomnak megfelelő munkákig (mérnök informatikus), sikertelenül.
Nekem ne mondja senki, hogy aki dolgozni akar nem tud az már más kérdés, hogy vannak az embereknek egy elvárt szintjei de elkell dönteni, hogy semmit vagy keveset is de legalább keres az ember.
De. Mondom.
-
törölt tag
Örülnék ha legalább ilyen állásom lenne, de még ilyen sincs, így a mérnök diploma kapujában, másfél éve munkanélküliként...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged