- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
Crystalheart #96 üzenetére
Vidéken az van, hogy egy szál tesco vagy akármilyen újsággal vagy egy vásáros papírral kell körbejárni a falut vagy város adott részét. Én is csináltam otthon (3hétig aztán beintettem
) akkor 1,5 és 2 forint/szórólap volt a tarifa. Attól függ, hogy vásáros paípr vagy tesco volt amit vinni kell. Egyszer szarrá áztam egyszer a kutyák kergettek meg na mondom a faszomat azt, csinálja ezt alkalmanként 800 forintért akinek két anyja van. Ez nem fehér embernek való. A szórólapozás az én szememben mindennek a legalja, sosem volt ótvarabb melóm ennél. Anno középsulis koromban nyári szünetben kőművesek mellett megszakadtam mint a véres hurka de az is sokkal jobb volt mint fillérekért esőben rohangálni mint egy futóbolond. Itt fent viszont egy postaládába beraksz két három vagy akár még több újságot egyszerre. Azért nem mindegy, hogy 2-4forintot keresel postaládánként vagy teszem fel 16-ot. Tömbházaknál még könnyebb mert mert a lépcsőházajtón lévő újságtartóba belevágod a kiszámolt mennyiséget és mész is tovább. Kerületi cigóknak az újságozásból 120k-n felül összejön havonta. Nagyobb ünnepek előtt több is mert az áruházak ezerrel bombázzák az embereket a sima mellett mindenféle akciós ünnepi szórólapokkal. Emellett persze lomiznak, vasaznak, használt piacoznak. Élelmesek. Lopás nélkül is fenntartják magukat mondjuk adót azt nem fizetnek.
-
8th
addikt
Felénk nem túl vidám a közmunkás élet. Más meló (ahol be is jelentik az embert még ha minimálbérre is) meg nincs. Ami nagy ritkán akad még aznap be is telik mert ott dolgozók valamelyike rögtön benyomja a fiát, lányát, férjét, feleségét, szomszédját, ismerősét stb... Így megy ez. Több ismerősöm is közmunkaprogramban dolgozik, nincs más lehetőségük. Karácsony előtt a hidegben haverom többed magával éppen az új fedett buszmegállót ácsolta (eddig csak egy beton sziget meg egy pad volt ott). Ősszel a művelődési házat festették ki velük közmunkásként. Tavasztól őszig a vízművek irányítása alatt a csatornapartokat takarították és hordták az onnan kitermelt fát az önkormányzat udvarára. Most azzal fűtik az óvodát - iskolát az önkormányzatot és ebből kapnak a rászoruló családok is. Szakmunkát végeztetnek velük, hóban-fagyban 47ezerért. Sok-e vagy kevés? Ki ki döntse el maga de én egyikőjüktől sem sajnálom. Nem mindenhol úgy működik ám a közmunka, hogy kiküldik az embereket árkot takarítani azok meg kifekszenek a napra kártyázni és csak akkor mozdulnak meg ha észreveszik, hogy messziről filmezi őket egy tv stáb. Itt nagyon jól meg van szervezve az egész, nincs pöcsvakarászás naphosszat. Hozzáteszem nagyon helyesen, ne is legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest