- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #68 üzenetére
Persze csak ha minden összejön. teszem hozzá.
-
callmeakos
veterán
Azért mert sokan csak azt látják meg ezekben, hogy mennyi a fizetés stb.. Sokkal kényelmesebb napi 8 órát a laptop előtt ülve 300k-t keresni havonta de ez álomvilág.
De én pl. sokkal jobban szeretek dolgozni gépekkel (mint most pl a jelenlegi részmunkaidőm) (és feltéve ha normálisan megy ahogy kell). Nem kell ehhez se diploma, de még felsőfokú végzettség se, és ha normális 8-10 órában menne, rendesen meglenne fizetve. ~300k. Durván. -
callmeakos
veterán
válasz
Crystalheart #62 üzenetére
Utálom bevallani, de ezzel sajnos egyetértek. Én is inkább ezt választanám, csak az a baj hogy azok akik hozzám hasonló helyzetben vannak nos..... You Know....
-
callmeakos
veterán
Vicc ami ebben az országban megy. Egy éve hagytam ott a sulit és csak egy nyamvadt 2 órás részmunkaidőt tudtam szerezni és azt is csak azért, mert ismerős helyére kerültem.
A legdurvább eset az volt amikor úgy 3 hónapja jelentkeztem egy kicsi drogériába polcfeltöltőnek, és mikor hívtak "eredményhirdetésre" (legalább ezek voltak olyan rendesek és nem telefonon, hanem személyesen hirdettek eredményt) 8an voltunk ott és majdnem verekedés tört ki mert az egyik 50 fölötti nőből kijött az állat hogy miért a fiatal kiscsaj kapta meg az állást amikor 0 tapasztalata van, ő pedig azzal tele van.Azt a szomorú konklúziót vontam le az elmúlt 12 hónapból, hogy a magamfajta 20 évesnek, akinek 0 munkatapasztalata van bármilyen területen 0hoz konvergál az esélye, vagy valami nagy szerencséje kell hogy legyen ahhoz hogy találjon valamit. Ha nem lenne mellettem a muter szerintem tuti csőlakó lennék. Az állambácsi meg szarik rád, ő felőle meg is dögölhetsz. Tartós beteg vagyok, TB támogatást is alig akarják megadni. TB nélkül a gyógyszerem meg havonta 10k fölött lenne, ami a részmunkaidős melóm közel fele. Fákoff.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged