- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#43960832 #47 üzenetére
Sajnos azt kell mondanom, hogy a papír kell. Elég ha van és meg tudod mutatni, majd megtanulod. Ha nincs nem is kerülsz szóba. Egy takarító gyereket átvettünk volna és több mint 2x annyit keresett volna, de nem volt papírja hozzá. Nem kérdeztem, de biztos rosszul esett neki.
-
zolee5016
őstag
válasz
#43960832 #38 üzenetére
Nem észt osztok tapasztalat.....
Amúgy Igen kell diplomás meg közalkalmazott meg stb,de nem ebben a mai mértékben......
Nem trollkodás amit mondtam,hanem a véleményem.....én 1990-95ig 4 szakmát szereztem,amivel rá 5 évre kukázva lettem.....találtam egy másik területet ott kezdtem a legalján....árubeszámoló voltam,de érdekelt a pékség belülről.....megtanultam lepapíroztam önköltségen (iskola) érettségiztem saját pénzen,és középvezetői szintig tornáztam magam....és nem sokkal kerestem a mindenkori minimálbér másfélszeresénél többet.Most is nettó 175 k az alapom,a pótlékokkal keresek 230k.-t.nekem elég köszönöm és magamnak köszönhetem....
Szerintem VÁLTS!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
válasz
#43960832 #38 üzenetére
Rengeteget elárul egy kézfogás. Hidd el nekem.
(#41) area_51 ! Óóó nálam egy jó példa: Gigatel! Kellett nekik a világvégi nem fiatal kolléga, a közeli huszonéves meg nem! És még csak nem is válaszoltak a jelentkezésre amit nem 1x adtam be. Itt van a másik fél is, tök véletlen találkoztam vele.
-
zolee5016
őstag
válasz
#43960832 #28 üzenetére
Már bocs de nem lehet ,hogy akkor is a kényelmedre fizettél rá???? Gondolok itt arra ,hogy nem informatikát kellett volna választani,hanem valami esetleg "dolgozósabb" szakmát.....A kutya ugyanis itt van elásva...az utóbbi 20 évben mindenki informatikus akar lenni,rendes szakmunkás meg senki.....Diploma az kell 3 -is csak dolgozni ne kelljen 28-33 éves korig....Pénz kell diákhitel gyere velem....ja mostmeg fizetni kellene ,de 100k-ból nem megy.....Fel kellene ébredni már.....ja és dolgozni kétkézzel.......
Mi is várunk tártkarokkal szakmunkásokat ,állandó felvétel van nálunk...ja pékség...húú éjszaka dolgozni.....áááá millióért se........
Szerk ::minden tiszteletem a 60 k-s takarítóké...és közülük nem egy lesz aki feljebb kerül...miért mert AKAR dolgozni....... -
Moleman
addikt
válasz
#43960832 #19 üzenetére
+1 pont ESP-nek.
Lehet azt csinálni, hogy beadsz 50 állásjelentkezést, aztán ülsz a babérjaidon, csak nincs értelme. Én is 25 vagyok, nyáron én is beadtam kb mindenhova az önéletrajzom, de közben elmentem minden éjjel sofőrszolgálatba, pedig csak 40-50 ezret kaptam érte havonta, borravalókkal együtt... Én is mondhattam volna, hogy idáig nem süllyedek, és alhattam volna nyugodtan, mint minden normális ember, ehelyett én éjszakánként átlag 10-15 km-t gyalogoltam és nappal aludtam a 35 fokban - de legalább volt munkám.
És jól tettem, mert mint utólag kiderült, sehova nem hívtak be. Csak most lett normális állásom, 7 hónappal később. -
Jim-Y
veterán
válasz
#43960832 #19 üzenetére
Tehat van egy mernok informatikus diplomad amit 18 evesen kezdtel 21-22 lehettel amikor megszerezted, es azota mar 8 szakmai allasod volt? Jo gondolom ebbe beleszamoltad a tizeneves melokat is, mert mashogy szerintem lehetetlen. En kotom az ebet a karohoz, aki mernok informatikuskent 25 evesen nem tud elhelyezkedni sehol sem, meg rendszergazda kent, vagy adminisztratorkent sem, az.. na mindegy nem fejezem be a mondatot, mert egyaltalan nem szeretnelek megbantani, nem all szandekomban. De lehet lelki eredetu a problemad, vagy meg kepezned kene magad..
-
fesii
aktív tag
Nem tudom hol laksz, de én most estem ki az iskolapadból (9hónapja) most tiprom a harmadik munkahelyem. Elsőnél leépités másodiknál én mondtam fel a harmadik állás miatt.
Érdekelne, hogy ha én szakmunkással találtam 3munkahelyet akkor te hogyhogy nem tudsz egy mérnökivel. Az már más kérdés, hogy első helyen 100-at a másiknál 70e ft-ot kerestem de volt! Én is tudtam, hogy nem a második munkahelyemről megyek nyugdijba,de legalább valamit kerestem és így nyugodtan tovább tudtam lépni.
Nekem ne mondja senki, hogy aki dolgozni akar nem tud az már más kérdés, hogy vannak az embereknek egy elvárt szintjei de elkell dönteni, hogy semmit vagy keveset is de legalább keres az ember.
Ja és nem pösti vagyok ahol sokkal több a meló hanem szombathelyi ahol akad de nem duskálunk benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kuponkunyeráló
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest