- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Crystalheart #96 üzenetére
Ez benne van a pakliban. Én is csináltam ilyen szórólapozást, 1 ft/db, és egy 35 ezres város felét be kellett teríteni. Vidéken a diákszövetkezetek legálisan tolják ezt a kizsákmányolást, gyakorlatilag ott ez volt a belépő mindenhova: aki a hűtőházba akart menni dolgozni, annak azt mondták, csak most a teszkóban van hely, menjen addig szórólapozni. Én a teszkóba akartam menni, nekem azt hazudták, hogy csak a hűtőházban van hely, szórólapozzak. Ketten egy barátommal alig tudtuk megcsinálni, de legalább utána tényleg felvettek a teszkóba.
-
Moleman
addikt
válasz
Kolondrum #29 üzenetére
Igen, bár voltak pillanatok, mikor átértékeltem, megéri-e (pl a budai hegyekben jött egyszerre 15-20 vaddisznó, kismalacokkal, nálam meg csak egy gumilövedékes hatlövetű volt).
Régebben is csináltam, eleinte csak azért, mert nagyon szeretek vezetni, akkor fel sem tűnt, hogy tróger meló, tavaly pedig már megélhetésből. A legnehezebb része az volt, hogy eltitkoljam a szüleim elől, mert hiába élek már régen külön, ha ezt megtudták volna, soha semmi támogatást nem kaptam volna tőlük a jövőben (számukra az éjszakai munka egyenlő az alvilággal, pedig kevés becsületesebb társasággal találkoztam, mint ezek, hiába feketemunka...). De sikerült titokban tartani, így mindenki jól járt.Én ezelőtt a munka előtt engedtem le kicsit, mikor már látszott, hogy megszűnik az előző munkahelyem, de én ott maradtam, kitartottam a főnököm mellett, részben barátságból, részben lustaságból, ezért maradtam nyárra munka nélkül.
Most már jobb a helyzet, még 2 félév van hátra a mesterképzésből, egy kábelszolgáltató felvett gyakornoknak, remélem végzés után ott maradhatok. -
Moleman
addikt
válasz
#43960832 #19 üzenetére
+1 pont ESP-nek.
Lehet azt csinálni, hogy beadsz 50 állásjelentkezést, aztán ülsz a babérjaidon, csak nincs értelme. Én is 25 vagyok, nyáron én is beadtam kb mindenhova az önéletrajzom, de közben elmentem minden éjjel sofőrszolgálatba, pedig csak 40-50 ezret kaptam érte havonta, borravalókkal együtt... Én is mondhattam volna, hogy idáig nem süllyedek, és alhattam volna nyugodtan, mint minden normális ember, ehelyett én éjszakánként átlag 10-15 km-t gyalogoltam és nappal aludtam a 35 fokban - de legalább volt munkám.
És jól tettem, mert mint utólag kiderült, sehova nem hívtak be. Csak most lett normális állásom, 7 hónappal később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest