- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
Persze, hisz 100%, hogy valóban Jobs írta a levelet, mert te ezt is láttad
A HTC meg ennél nagyobb szarságokat sem ismert már el, vagy próbált fű alatt orvosolni.
(Az EVO4 is hirtelen elfogyott a polcokról, mikor kiderültek a hibái. De persze hivatalosan csak azért, mert nincs elég kijelző a gyártáshoz.)
Az FCC-nél elsősorban rádiótechnológiai mérések folynak, első körben kibukna egy ilyen baki.
"Lehet attól még jó a telefon, hogy nem lehet vele telefonálni"
Már jó páran nyilatkoztak, hogy nincs problémájuk a vétellel, sőt jobb minőségű, mint az előző készüléknél. Szóval az, hogy nem lehet telefonálni eléggé nagy bulshit.
-
Everman
addikt
"(ja vagy csak meg kell osztani hogy neked bizony van mivel gizdázni lül)"
Nekem ez nem gizdázás, hanem munkaeszköz.
Egy kalibrált színhelyes stúdiómonitoron hidd el pont azt látom, mint amit a fényképezőgép eredetiben. Ha nem így lenne, akkor nagy szarban lenne jó sok nyomdász és DTP-s -
plus44
veterán
Élesebb a képe az Iphone-nak, de ennyi. Mind a kettő gyönyörű.
-
Straw
senior tag
Tehát akkor mégis csak az van hogy ha megvetted onnantól le vagy sz@rva.
És senki nem írta hogy minden szifon szar, de a hiba létezik, és az e-mail-jével jobs is elismerte, akkor szerinted ez a normális reakció hogy fogd másképp. Ha a HTC csinálná ezt akkor azt mondanád hogy mekkora egy f0s sz@r gyártó nulla supportal.
Lehet attól még jó a telefon, hogy nem lehet vele telefonálnicsak akkor ne hívják így.
Az FCC vizsgálatáról meg csak annyit hogy anno a Nokia robbanó akkumulátoraival szerelt telefonokat is bevizsgálták, és mégis volt incidens. -
zOMG
csendes tag
úgy fotózok ahogy akarok így szerintem a képek semmit nem mondanak el... akármennyire hiszel a monitorodnak -.-' (ja vagy csak meg kell osztani hogy neked bizony van mivel gizdázni lül) ha már mindkét telefon ott lesz az ember kezébe az egy igazi összehasonlítási alap. A másik meg túlszaturált nincs köze a valósághoz... miért a pixelek kézzel foghatóak hogy valósak legyenek vagy mi ?
-
Everman
addikt
Nem megnéztem, én csináltam
Igen, nem ment el, de nem is az AT&T kuka hálózatán voltam.
Mit cserélne, vagy javítana? Ember, gondolkodj már, a készüléket az FCC bevizsgálta, ha igazak lennének ezek a híresztelések akkor soha nem kapott volna engedélyt a megjelenésre. Másrészt több ezer ember állna a boltok előtt a pénzét visszakövetelve.
-
Straw
senior tag
Te megnézted ezt a videót?! Nem megy el csak lecsökken.
Amúgy meg ha kicsit normálisabban állna a témához, mondjuk leírta volna hogy igen tudunk róla, hozd vissza és kijavítjuk, vagy legalább annyi hogy dolgozunk rajta. De nem, azt is írhatta volna hogy leszarom, te megvetted én meg élek mint marci hevesen és le vagy szarva. -
Everman
addikt
"Szuper AMoled színeivel nem tud mit kezdeni a IPS…"
Azokkal ne is kezdjen, örülök, hogy nem a túlszaturált színeket és leszűkült RGB színteret kapta meg az iPhone 4.
"másik meg pixeleket Galaxyn sem fogsz látni"
Hajjaj, dehogynem. Tekintve, hogy még a papíron írt felbontása sem valós a Galaxy-nak a pentile matrix technológia miatt.
-
Wajk
addikt
nekem is ez az észrevételem a zsiráfos hépen jön ki igazán a zöld növényzetnél. Az iPhone-on valósághűnek tűnik, de a Samu olyan mintha a kontraszt vagy a szaturáció az egekben lenne...
amúgy szerintem az a mostani büdös helyzet, hogy nincs az a panel ami napfényben normálisan használható...
-
morocan
csendes tag
válasz
babosmiki #26 üzenetére
Pontosan. Azt hogy milyen szépek, telítettek, stb. a színek, azt mindenki másképp fogja látni a monitorán attól függően, hogy milyen típusú(CRT, TFT), márkájú, korú( egyes korosabb monitorok besötétednek ) monitora van. Azon milyenek a beállítások.
Ha tényleg kiváncsi vagy rá, hasonlítsd őket össze élőben! Akár egy boltban, vagy barátaid álltal akik már rendelkeznek hasonló telefonnal. Akkor megláthatod, hogy neked melyik kijelző képe jön be jobban.
De még azután sem lehetsz biztos, hogy melyik kijelző technológia a jobb. Ugyanis itt jönnek be a szoftveres beállítások, a képmegjelenítő program milyen jpeg tömörítőt használ, a kép átméretezése milyen algoritmus szerint megy, maga az oprendszer alkalmaz-e valami kép/szín javító technikát és még folytathatnám.
Az iphone4 kijelzőjének a felbontása tényleg óriási. De gondold meg! Az iphone 3gs-en feltüntek a pixelek? Nekem nem. A galaxy s nek a kijelzőjén 2,5 szer annyi pixel van(mint a 3gs én), és csak egy kicsit nagyobb felületen. Mikroszkóppal, nagyítóval meg elég ritkán használom a telefonom.
A nagyobb képernyő felbontás miatt a telefon más részei is jobban le lesznek terhelve. Több memória kell, gyorsabb processzor, az többet dolgozik, ami az üzemidőre lesz rossz hatással( persze azonos feltételek között ).
Szóval én tényleg kiváncsi vagyok, hogy a kijelző felbontás versenyt meddig lesz értelme folytatni. Állítólag a retina display pixel mérete már azon a határon túl van, ahol az emberi szem képes elkülöníteni az egyes pontokat. Vagyis ennél nagyobb felbontásnak már csak marketing értéke lehet.
Ami az antenna próblémát illeti( ha tényleg van ), az egy csúnya tervezési hibának tűnik az Apple részéről. Hogy ez hogy nem bukott ki a teszteken? Valószínüleg a megoldás egy védőtok lesz, illetve a következő széria áttervezése.
Végül: Én mintha hallottam volna japán belpiacos mobilokban nagyobb felbontású mobil kijelzőkről, mint a iphone4 esé, és talán kisebb képátló mellett.
A végül után: Olvastam, hogy az iphone4 bluetooth modulja tud FM rádió adást is venni. Ha aktiválnák benne az FM rádiót akkor azzal szerintem sok ember álma teljesülne. Talán a következő nagyobb iOS release-zel jön ez a funkció is.
-
gybazsi
senior tag
Mindkét telónak jó a kijelzője, de akinek a samsung kell, az úgyse vesz iphone-t, és fordítva.
-
Dotcom
aktív tag
oszt te ilyen közelről nézed a telót, he?
vagy csak ferdítesz?
Ez ugyanaz, mint az LCD tv-knél a fullHD felbontás, egy meghatározható távolságon túl full mindegy melyik. Érdekes, hogy ezt mindenki tudja, és elismeri az LCD topicban, csak itt lett hirtelen perdöntő, hogy 1 cm-ről mi lenne látható.
-
g4mer
senior tag
Mindkét telefonon szépek a képek, de iphoneon szebbek
-
AS
félisten
Szuper AMoled színeivel nem tud mit kezdeni a IPS... másik meg pixeleket Galaxyn sem fogsz látni, szóval ez retina marhaság csak marketing.
-
Straw
senior tag
-
geri|
aktív tag
de most komolyan...
nem tökre mindegy hogy így képről melyik tűnik jobbnak? szerintem igen. pistikének a s.am-oled, ferikének meg az ips. Mellesleg az sem elvetendő szempont, hogy tetszik az ips de maga az iPhone nem kellene, szóval teljesen mind1.
Mindenesetre én már valakitől szeretnék egy firsthand info-t kapni, hogy milyennek látja saját kézből, de szerintem az sem véglegesen mérvadó, mert mindenkinek szubjektív véleménye kell hogy legyen... -
Everman
addikt
válasz
babosmiki #26 üzenetére
Egy Eizo ColorEdge képnek azért én hinni szoktam
A Galaxy S meg ugyanolyan AMOLED, mint a Desire, csak vékonyabb a panel és egybe van építve az érintésérzékelővel. A Desire-t meg első kézből ismerem és borzalmasan túlszaturált színei vannak. Persze van akinek ez tetszik, csak éppen köze nincs a valósághoz.
-
-
Everman
addikt
válasz
Dr.Anonymus #20 üzenetére
Ezt a képet linkeltem én is. Randa túlszaturált a zöld a Galaxy képén, nem valóságos, műanyag.
-
evone
őstag
válasz
Dr.Anonymus #20 üzenetére
Semmivel sem tunik gagyibbnak.
-
Dr.Anonymus
addikt
azért máshonnan nézve meg az iphone gagyi
csak ezt a képet nem tették be -
evone
őstag
Butaság, a sárga pötty a kijelzőn megszunik 2-3 nap alatt..
Azt a részt nem szabad megfogni a telefonon.
ma reggel kiprobaltam, es egy nokia 6300-an is ugyanugy ellehet dobatni a halozatot ha korbe fogod az antennajat..
-
Robb202
tag
válasz
Quasi_modo #13 üzenetére
Az Ájfon 4 alapjaiban lett szar, szóval tökmindegy milyen kijelző van benne. Dobja a hálót ha megfogod, sárgás a kijelző. Szóval nem mindegy milyen panel van benne? Aki megveszi egyből megy a szervizbe vele.
Apple én így szeretlek
-
evone
őstag
na, most vegre remelem befogjak az megahipergigaszuperamóledesek a szajukat
-
atika88
senior tag
Egyértelműen jobb az iPhone 4 kijelzője, ez pedig már másodlagos h ki melyiket és miért veszi meg! A tény az tény, szebb az iPhone kijelzője...
-
wobe
csendes tag
iPhone kijelzője szebb.
Ennek ellenére inkább Galaxy S kéne. -
FRENK1988
veterán
Itt én csak felbontásbeli különbségeket veszek észre. De de kövezzetek meg ha nincs igazam
-
AS
félisten
Mint a 2 készülék nagyon jó és nagyon drága is egyben....
-
VD
őstag
És azt tudtátok, hogy a sajtburgerben sajt van?
Ssvsz ennek a hasonlítgatásnak és számokkal, mérésekkel való dobálódzásnak a marketing rizsán kívűl semmi értelme!
Akinek iPhone kell az akkoris azt veszi meg, és telibe szarja milyen panel van benne, mert számára úgyis az a legtökéletesebb.
Aki meg Galaxy S-t vesz, annak meg az abban lévő kijelző lesz a világ legcsúcsabb, legmodernebb, legfaszább, leg iPhone alázóbb megoldása.Melsleg napfényben továbbra is az 5110-es nokia kijelzője az etalon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos fotón egymás mellett is látható a Galaxy S Super AM-OLED és az iPhone 4 IPS panelje.
- Linux kezdőknek
- Macska topik
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest