- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
morocan
csendes tag
válasz
babosmiki #26 üzenetére
Pontosan. Azt hogy milyen szépek, telítettek, stb. a színek, azt mindenki másképp fogja látni a monitorán attól függően, hogy milyen típusú(CRT, TFT), márkájú, korú( egyes korosabb monitorok besötétednek ) monitora van. Azon milyenek a beállítások.
Ha tényleg kiváncsi vagy rá, hasonlítsd őket össze élőben! Akár egy boltban, vagy barátaid álltal akik már rendelkeznek hasonló telefonnal. Akkor megláthatod, hogy neked melyik kijelző képe jön be jobban.
De még azután sem lehetsz biztos, hogy melyik kijelző technológia a jobb. Ugyanis itt jönnek be a szoftveres beállítások, a képmegjelenítő program milyen jpeg tömörítőt használ, a kép átméretezése milyen algoritmus szerint megy, maga az oprendszer alkalmaz-e valami kép/szín javító technikát és még folytathatnám.
Az iphone4 kijelzőjének a felbontása tényleg óriási. De gondold meg! Az iphone 3gs-en feltüntek a pixelek? Nekem nem. A galaxy s nek a kijelzőjén 2,5 szer annyi pixel van(mint a 3gs én), és csak egy kicsit nagyobb felületen. Mikroszkóppal, nagyítóval meg elég ritkán használom a telefonom.
A nagyobb képernyő felbontás miatt a telefon más részei is jobban le lesznek terhelve. Több memória kell, gyorsabb processzor, az többet dolgozik, ami az üzemidőre lesz rossz hatással( persze azonos feltételek között ).
Szóval én tényleg kiváncsi vagyok, hogy a kijelző felbontás versenyt meddig lesz értelme folytatni. Állítólag a retina display pixel mérete már azon a határon túl van, ahol az emberi szem képes elkülöníteni az egyes pontokat. Vagyis ennél nagyobb felbontásnak már csak marketing értéke lehet.
Ami az antenna próblémát illeti( ha tényleg van ), az egy csúnya tervezési hibának tűnik az Apple részéről. Hogy ez hogy nem bukott ki a teszteken? Valószínüleg a megoldás egy védőtok lesz, illetve a következő széria áttervezése.
Végül: Én mintha hallottam volna japán belpiacos mobilokban nagyobb felbontású mobil kijelzőkről, mint a iphone4 esé, és talán kisebb képátló mellett.
A végül után: Olvastam, hogy az iphone4 bluetooth modulja tud FM rádió adást is venni. Ha aktiválnák benne az FM rádiót akkor azzal szerintem sok ember álma teljesülne. Talán a következő nagyobb iOS release-zel jön ez a funkció is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos fotón egymás mellett is látható a Galaxy S Super AM-OLED és az iPhone 4 IPS panelje.
- Lexus, Toyota topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest