- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért az arcod továbbra is nagyobb a szakmaiságodnál... ez így elég nagy arcvesztés a részedről... konkrétan nevetséges az egész hozzászólás. Nagy szükség van ilyenekre ebben a fórumban, gratulálok.
Egyébként van már HD lejátszási összehasonlítás is, de totál felesleges, mert a felbontás, képméret és technológia is más, szóval egyáltalán nem releváns az ilyen... szép képe van az iPhone-nak, de ezen a felbontáson ez elvárható, viszont a Samsung szerintem pont ugyanannyira jó, csak más a mérce, amin mérni kell.
-
dani3l
őstag
Te viszont majd mesélhetsz az unokáidnak a hatalmas iPhone 4G-ről, aminek olyan képe volt, hogy hajjaj..
Hogy nem csak off legyen: Egyébként ez az összehasonlítás tényleg tök fölösleges volt.. Megint csak egy jó indok elindítani egy újabb iPhone vs. akármi vitát.. Akinek az Android (vagy Samsung) kell, az nem fog azért iPhonet venni, mert annak szebb a kijelzője, és/vagy fordítva. Különben meg nem tartom valószínűnek, hogy túl sokan vannak, akik egy centiről nézik a telefonjukat, 30-40-ről meg szerintem kevés embernek tűnik fel a különbség. Max ha egymás mellett tartja mind a kettőt..
És még egy kis off, nehogy az legyen, hogy én is megszállott iPhone gyűlölő vagyok, vagy ilyesmi (de egyébként tényleg nem szeretem..
): Ez az antenna hiba meg térerő eldobás megint csak egy fölfújt dolog szerintem. Ha tényleg akkora gáz lenne, hogy megfogod, akkor nem tudták volna kiadni, mivel nem engedélyezték volna. Ha meg már trükközni kell, meg marokra fogni meg hasonlók, az meg már úgy megint más dolog.. Ha az az antennája, amit már följebb belinkeltek, hát, azért ott sem igen fogja az ember normális esetben a telefont. Ettől függetlenül lehet, hogy elcseszték az almáék és tehették volna máshova, vagy megoldhatták volna máshogy, de szerintem ez akkor is csak megint egy fölfújt hülyeség..
Amúgy ez a szifon kifejezetten bejön külsőre, jobban eltalálták szerintem, mint a többit..
-
Dr.Anonymus
addikt
"Ha a Samsung is elismerte akkor nem tudom minek ugat itt egy ket ember tovabbra is hogy mekkora kurvanagy kiralysag ez a számszung s galaxis,..."
- a felbontást ismerte el
azt hogy jobb a képe azt nem,"2-3 ev mulva senki nem fog ra emlekezni"
- na igen, talán azért mert az android telefonoknál van innováció minden évben
nem úgy mint hypePhone-nál, amiből kiadnak egyet, aztán 3 évig face-lift-elik, meg pofozgatják a szoftvert és eladják új termékként a hülye apple buziknak
holott már pl. a legelső iPhoneban is lehetett volna 3G csak minek, ha így is megveszik?egyébként hogy mennyire nem vagyok galaxy S meg android fan, azt jól jelzi, hogy az iphone4-esen gondolkodóba estem, bár valószínűleg amíg 100%osan nem javítják ki a térerő gondokat, addig szóba sem jön, de a gyenge fényképezőgép miatt valószínűleg később is inkább egy android mellett döntök, de ez még a jövő zenéje...
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
az ips display vs. amoledről
"However, we still feel strongly that Super AMOLED displays provide for richer looking colors, which can even fool some out there to believe that the display is turned off when the color black is present. "1 szó mint 100 a super amoled a nyerő színekben
-
Dr.Anonymus
addikt
kontrasztban és színekben továbbra is a super amoled a legjobb, de az fotókon nem jön át..
a felbontáson meg hamar csiszolni fognak, fogadok hogy jövő év első félévében már lesznek ilyen felbontású androidok kint...
kb. addigra, amikorra az iPhone konstrukciós hibáját sikerül kijavítani, és pl. már telefonálni is lehet majd vele, és nem csak nézegetni... -
Dotcom
aktív tag
-
fairi
őstag
nagyítóval nézed a képet mobilodon?
persze ha makróobjektivvel fotózod akkor látszani fognak, hogy a galaxy S gyengébb,de nem is meglepő kisebb felbontás és nagyobb kijelző...lehet ennél nagyobb felbontást nem mertek kockáztatni,nem tudom az android hogy áll ahhoz hogy nem a szabvány wvga(fwvga) van ott...
wave-nél nem lenne olyan nagy különbség( léehet egyáltalán nem).. az lenne az "igazságosabb" meccs -
Dotcom
aktív tag
oszt te ilyen közelről nézed a telót, he?
vagy csak ferdítesz?
Ez ugyanaz, mint az LCD tv-knél a fullHD felbontás, egy meghatározható távolságon túl full mindegy melyik. Érdekes, hogy ezt mindenki tudja, és elismeri az LCD topicban, csak itt lett hirtelen perdöntő, hogy 1 cm-ről mi lenne látható.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged