Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
Sorry csak kezd kiakasztani, hogy itt sokan erre a hírre élveznek és képtelenek meghallani, hogy ezt nem kéne tényszerűnek elfogadni, mert a többségnél nem jelentkezik (legalábbis sorra jönnek magyar és külföldi fórumokra is a hozzászólások, hogy nem tudják reprodukálni a videókon lévő hibát).
-
Everman
addikt
Persze, hisz 100%, hogy valóban Jobs írta a levelet, mert te ezt is láttad
A HTC meg ennél nagyobb szarságokat sem ismert már el, vagy próbált fű alatt orvosolni.
(Az EVO4 is hirtelen elfogyott a polcokról, mikor kiderültek a hibái. De persze hivatalosan csak azért, mert nincs elég kijelző a gyártáshoz.)
Az FCC-nél elsősorban rádiótechnológiai mérések folynak, első körben kibukna egy ilyen baki.
"Lehet attól még jó a telefon, hogy nem lehet vele telefonálni"
Már jó páran nyilatkoztak, hogy nincs problémájuk a vétellel, sőt jobb minőségű, mint az előző készüléknél. Szóval az, hogy nem lehet telefonálni eléggé nagy bulshit.
-
Everman
addikt
Nem megnéztem, én csináltam
Igen, nem ment el, de nem is az AT&T kuka hálózatán voltam.
Mit cserélne, vagy javítana? Ember, gondolkodj már, a készüléket az FCC bevizsgálta, ha igazak lennének ezek a híresztelések akkor soha nem kapott volna engedélyt a megjelenésre. Másrészt több ezer ember állna a boltok előtt a pénzét visszakövetelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest