- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
huskydog17 #64 üzenetére
Persze, teljesen érthető, nem is lehet teljesen realisztikus egy játék, nyilván a többség nem is vágyik rá, csak élvezkedni akar, repülni, lövöldözni, meg robbantani.
Szerintem, ha el tudjuk fogadni, hogy az emberek meghódították az űrt, hatalmas hajókon repkednek, lézerel lövöldöznek, stb., akkor ne akadjunk fenn a miért van nyitva a hangárajtó típusú dolgokon.
Főleg hogy ez egy kitalált dolog, de ha teszem az a jövöben játszódna, akkor mire idáig jut az emberiség, simán beleférhet a nyitott hangárajtó, és mesterséges gravitáció is.
Ugye 20 éve még azt sem tudtuk mi az internet(vagy éppcsak), laposmonitorrol meg nem is álmodott senki, okostelefont meg sem említem. -
válasz
huskydog17 #24 üzenetére
hasraütöttem, megszámoltam, hányat kong a fejem, és leírtam. 80as évek óta használt klisé, egyidős a fluxuskondenzátorral, meg a star trekes teleporttal.
egyszerűen nonszensz, hogy képesek voltatok pont ezt betrollkodni. -
matyiGo
aktív tag
válasz
huskydog17 #29 üzenetére
egyébként a rövid ujjas manus tényleg elég gyanús. ha azt a karaktert kicserélik akkor a fent említett hibák magyarázhatókká vállnak. (egy korábbi jelenetben látszódik ennek a karakternek a sisakja és ott sem egyértelmű de azért valószínű hogy a rövid ujj mellett maszk sincs rajta
ezen a rövid ujjas fickón kívül nem gondolom hogy túlságosan orvosolni kéne a dolgokat a gravitációt már megmagyaráztam.
szerk.: engem egyébként az idegesített fel egyedül a videó láttán hogy amellet hogy szép és dinamikus és nagyon izgalmas ezek a célzórendszerek egy anyahajón ilyen technológia mellet nem lehetnek ennyire ócskák.
-
errorcode06
őstag
válasz
huskydog17 #29 üzenetére
Star wars ban láttunk már ilyet, lehet hogy valamiféle erőtérrel tartják a levegőt bent,
pl volt ilyen a republic commando-ban is... -
matyiGo
aktív tag
válasz
huskydog17 #21 üzenetére
csak egy kicsit látszódik hogy tükröződik a plexi a fején
...hogy küzdök már itt a realitásért
nagyon tetszik a játék
-
válasz
huskydog17 #16 üzenetére
ez a klisé valamiféle mágneses térleválasztás, vagy micsoda az. talán a star warsban láttam először, vagy 25 éve.
-
matyiGo
aktív tag
válasz
huskydog17 #16 üzenetére
maszkban és védőöltözetben vannak ha az folyamatosan légüres akkor sztem semmi gond vele, inkább a gravitáció miatt aggódom
... sőt, elég spéci cipő van rajtuk, azok intelligens elektromágnesességgel utánozzák a gravitációt. minden magyarázható. teljesen rendben van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hővezető paszták
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Programozás topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest