- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Exclusive hangar look:
-
Malibutomi
nagyúr
Holnap délután indul a Star Citizen megújult honlapja 24 órás streammel, amiben szerintem sok érdekesség fog elhangzani.
-
Malibutomi
nagyúr
Egy hajó bemutató, ingame engine-el készítve:
-
Malibutomi
nagyúr
Még két nap a pénz gyűjtésből. Az eredtei 2milliós terv helyett már 4,1millión jött össze.
-
Malibutomi
nagyúr
Már majdnem meg is van a tervezett összeg amit össze akarnak gyűjteni rá.
2 millió dollárból már megvan kb. 1,5 milla. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
errorcode06 #130 üzenetére
Így talán hogy nem egy nagy kiadó akar minél hamarabb kaszálni rajta van esély, hogy jó is legyen.
-
Malibutomi
nagyúr
Nem hiszem el hogy nem bírjátok abbahagyni, ha nem tetszik, akkor ti játszatok, olyan játékokkal ahol tök kuss van, és 100000000km-ről ki lehet lőni egy rakétát a naprendszer túlvégébe és ennyi benne az akció.
A star wars is sci-fi, a BG is sci-fi. Nem kell 50-50%-ban lennie a tudománynak és fantasytikumnak, és mivel ezek szórakoztató dolgok, ilyen csúsztatások szerintem megengedettek, hogy élvezhető legyen.
Félreértettél valamit, én egy szóval nem beszéltem az űrben a hangról, meg kondenzcsíkról, ezeket minden óvodás tudja hogy nem lehetségesek, és nem is lesznek soha. Itt a többiek a mesterséges gravitációt hozták fel, meg hogy miért nem fulladnak meg a hangárban, én ezekre reagáltam a fizikai felfedezésekkel és technikai fejlődéssel.A második részéhez: Nem keverek semmit. Tudom hogy a fizika törvényei nem változnak. Csak éppen elfelejtitek, hogy nem is ismerjük mindet. Én arra mutattam rá itt a többieknek, hogy 200évvel ezelőtt is pont ugyanígy fizikai képtelenségnek tűntek a mai dolgok(1800-as évek->mai elektomosság, atomerőmű stb), 400évvel ezelőtt pedig a 200évvel ezelőtti dolgok tűnhettek felfoghatatlannak(1600-as évek->gőzgép, vasút).
A technikai fejlődés mindig a fizikai felfedezések következménye, a kettő nem különíthető el egymástól.
Ha pedig valaki azt hiszi, hogy a mai fizika mindent tud, és már nemfognak újabb dolgokat felfedezni, és azok alapján olyan technológiákat fejleszteni, ami ma még képtelenségnek tűnik, arra csak azt tudom mondani, hogy totál beszűkült ember.
Ennél érthetőbben már nem akarom, és nem is fogom leírni, már az előbb részemről befejeztem ezt az értelmetlen vitát, de most muszáj volt még válaszolnom neked. -
Malibutomi
nagyúr
Hát ha ezt így összehozzák, akkor ez lesz a legeslegjobb ilyen játék.
Nem véletlen, hogy ne keresnek kiadót, hanem saját kútfőből akarják megoldani, így nem lesz egy összecsapott szar, mint sok másik játék manapság, amivel kész kell lenni határidőre, vagy leszorítani a költségeket. -
Malibutomi
nagyúr
Elvileg ez ilyesmi lesz, a harc opcionális, lehetsz kereskedő is. a hosszú videóban amit az #56-os hozzászólásban linkeltem mondja is, hogy ezt a harcolós témát ki is lehet hagyni.
Pl olyan is van tervben, hogy amikor uj rendszereket raknak be és netán pont te találod meg az ismeretlen jump pontot, akkor valami nehéz repkedéssel eljuthatsz oda, aztán eladhatod a térképet. Ja és rólad/vagy te nevezheted el az új rendszert.(#96) Chapel
Ja és játékosokra épitve fog müködni az economy ala EVE
-
Malibutomi
nagyúr
Nagyon várós a játék, szerintem minden régi wing commander fan erről álmodozott, egy online univerzum, harccal kereskedéssel.
-
Malibutomi
nagyúr
Sajnos abbol indulsz ki, hogy mindent tudunk, minden fel van fedezve. Pont igy gondoltak a mult szazadfordulon is. Hogy mennyire nem igy van ahhoz eleg a quantumfizikat emliteni, ahol meg csak tapogatozunk, es igen surun derul ki hogy sokszor quantumszinten a fizika "ismert" torvenyei nem ervenyesek.
A pelda pedig teljesen helytallo, ahogy egy 200 evvel ezelotti tudos nemismerte a maghasadast, ugy te sem tudhatod mi lesz 200 ev mulva. Vagy 2 ev mulva.
Es igen konnyu azt mondani egy uj felfedezes megoldja a dolgokat, mivel ugye mindig a problemara keresnek valaszt, ami elobb utobb elo is kerul.
Az pedig hogy ma mit gondolnak a leendo urhajokrol kb. annyit szamut mint a szazevvel ezelotti kepek a "jovo" varosairol, szarnyas autokkal meg hasonlokkal. -
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
Azért...én arra számítottam, hogy lesz itt sok sok csöpögős, és pár fanyalgó hozzászólás, nem erre, hogy egyből az első oldalon késhegyre menő vita alakul ki hogy mennyire reális a játék
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
huskydog17 #64 üzenetére
Persze, teljesen érthető, nem is lehet teljesen realisztikus egy játék, nyilván a többség nem is vágyik rá, csak élvezkedni akar, repülni, lövöldözni, meg robbantani.
Szerintem, ha el tudjuk fogadni, hogy az emberek meghódították az űrt, hatalmas hajókon repkednek, lézerel lövöldöznek, stb., akkor ne akadjunk fenn a miért van nyitva a hangárajtó típusú dolgokon.
Főleg hogy ez egy kitalált dolog, de ha teszem az a jövöben játszódna, akkor mire idáig jut az emberiség, simán beleférhet a nyitott hangárajtó, és mesterséges gravitáció is.
Ugye 20 éve még azt sem tudtuk mi az internet(vagy éppcsak), laposmonitorrol meg nem is álmodott senki, okostelefont meg sem említem. -
Malibutomi
nagyúr
Sorry megkövetlek, nem neked ment hanem huskydog17-nek.
Csak egyforma az avatarotok, és mellément.Egyébként jók ezek a magyarázzuk meg dolgokat. Mintha egy mostani filmet megmutatnál valakinek az 1800-as évekből, és kiröhögne, hogy "HAHA micsoda hülyeség, semmi realitása, mitől mennek azok az autók, se ló nincs előtte, se kéménye, úgyhogy nem is gőzgép, ócska kitalálás, semmi realitása!"
-
Malibutomi
nagyúr
"szerk.: engem egyébként az idegesített fel egyedül a videó láttán hogy amellet hogy szép és dinamikus és nagyon izgalmas ezek a célzórendszerek egy anyahajón ilyen technológia mellet nem lehetnek ennyire ócskák."
Srácok, ez egy kedvcsináló videó, minek rajta kötözködni?
Vagy ha már, akkor kezdjétek onnan hogy 3 kicsi hajó megtámad egy hordozót bátran. De hülyék. -
Malibutomi
nagyúr
Aki ráér annak itt egy teljes 58 perces announcement video
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest