- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
navigáción tévedésből mozgást értettem s nem tájékozódást. sry.
habár furcsa mert észleled a fogalomzavart egy késöbbi bekezdésben, mégis olyan kontextusban írsz mintha nem tünt volna föl.
egyébként olyan mintha továbbra is értelmezési problémákkal küzdenél, olyan dolgokat magyarázol ami szerintem nyilvánvaló hogy számomra is világos. kicsit ilyen okoskodónak mesterkélt gőgös izének tűnik.mindettől függetlenül nem haszontalan és viszonylag sok új információt tartalmaz. szóval ez most csak félig oltás
bocss az off-ért -
matyiGo
aktív tag
egy olyan apró merőben gyakorlatias és lehet hogy teljesen láma de valójában költői kérdés merült föl bennem hogy légüres térben hogyan képes navigálni egy űrhajó?
merthogy hatás ellenhatás kell, azaz az űrben nincs anyag azaz a mozgási energia csak akkor hozható létre ha valamit vagy valamilyen anyagot iszonyatos energiával kilő magából a gép. tudtommal ezt jelenleg gázokkal oldják meg... azaz ha légüres térben is vagyunk de elhajt mellettünk egy űrhajó (szerk: valamilyen navigációs folyamat: gyorsulás,irányváltás,fékezés közben) akkor azt tuti hogy érezni fogjuk és a kezünk ügyében lévő kamera is bele fog remegni valamilyen furmányos módon..lehet hogy előbb google-znom kellet volna?
szerk: nem mellesleg ez magyarázná a kondenz csíkot ami valamilyen jövőanyag égésterméke lesz
-
matyiGo
aktív tag
válasz
huskydog17 #29 üzenetére
egyébként a rövid ujjas manus tényleg elég gyanús. ha azt a karaktert kicserélik akkor a fent említett hibák magyarázhatókká vállnak. (egy korábbi jelenetben látszódik ennek a karakternek a sisakja és ott sem egyértelmű de azért valószínű hogy a rövid ujj mellett maszk sincs rajta
ezen a rövid ujjas fickón kívül nem gondolom hogy túlságosan orvosolni kéne a dolgokat a gravitációt már megmagyaráztam.
szerk.: engem egyébként az idegesített fel egyedül a videó láttán hogy amellet hogy szép és dinamikus és nagyon izgalmas ezek a célzórendszerek egy anyahajón ilyen technológia mellet nem lehetnek ennyire ócskák.
-
matyiGo
aktív tag
azt gondolom hogy a betegséget amiben szenvedsz funkcionális analfa bétizmusnak hívják
-
matyiGo
aktív tag
válasz
huskydog17 #21 üzenetére
csak egy kicsit látszódik hogy tükröződik a plexi a fején
...hogy küzdök már itt a realitásért
nagyon tetszik a játék
-
matyiGo
aktív tag
szén is azt gondolom hogy ezeket a dolgokat igazából kár tárgyalni, az elején írtam is hogy a játék dinamika miatt fontos. ha a kreált űrbéli viszonyok hasonlítanak kicsit a földi feltételekhez akkor jobban bele tudjuk magunkat élni a játékban, de valamennyi realitás kell.
nem mellesleg ha olyan fontos akkor a hajtómű helyzetét azzal lehet magyarázni hogy induláshoz ez az állapot szükséges. s az automatika együttműködik az intelligens elektromágneses rendszerrel.
+a hajtóerő minimális de szükséges a sérülésmentes landoláshoz +ha támadás éri a hajót a landolás pillanataiban azonnal tud reagálni az űrvadász -
matyiGo
aktív tag
válasz
huskydog17 #16 üzenetére
maszkban és védőöltözetben vannak ha az folyamatosan légüres akkor sztem semmi gond vele, inkább a gravitáció miatt aggódom
... sőt, elég spéci cipő van rajtuk, azok intelligens elektromágnesességgel utánozzák a gravitációt. minden magyarázható. teljesen rendben van
-
-
matyiGo
aktív tag
a forrásoldalon lévő rövidebb videó valami iszonyatosan király
"I am a PC game"mod: itt még infó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest