- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
Elemental #337 üzenetére
"Helyesbítek, számítógép-analfabétáknak.
Sok ismerősöm van, akinek segítek megoldani bizonyos dolgokat a winnel.
A linuxhoz nem értek, egyszer tettem fel, de nem tetszett, és bevallom lusta voltam, vagy nem tudom miért, de nem volt kedvem megtanulni használni."Hmmm, lehet, hogy valamit félreértettem, de nekem ebből az az értelmezés IS levezethető, hogy ha másnak nem megy (elsőre), az a számítógép-analfabéta, ha neked nem megy elsőre, akkor nem teszik vagy lusta vagy nincs kedved megtanulni használni. Hogy is van ez?
-
floatr
veterán
válasz
Elemental #144 üzenetére
Egy nagyon egyszerű eset csupán a sok közül. A rendszer egy komponense a hardvert egy hibás driveren keresztül éri el, de a driver zárt. A gyártó nem reagált, nem volt rá kapacitása stb,mások pedig közölték h a hiba a gyártónál van, és nem foglalkoztak vele.
Mivel sikerült kiismerni a hiba jellegét külsősöknek az adott komponens forrásának ismeretében, tudtak egy minimális patch-elt változatot készíteni az adott komponensből, amivel megkerülték a hibát kiváltó kódrészletet. Ha a driver nyílt lett volna, akkor még ennél is egyszerűbb lett volna a helyzet.
Senki nem sértett semmiféle jogokat, és mégis meggyógyították a rendszert annak ellenére, hogy a hiba javításáért felelősök nem tudtak/akartak foglalkozni vele.
-
attila9988
őstag
válasz
Elemental #144 üzenetére
Miért lesz az az ember kevésbé szabad, aki win-t használ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Free_software
Miért kevésbé szabad az, aki fizet bizonyos dolgokért.
Senki nem állított ilyet, még Stallman sem.
Ha lehet ne játssza nekem senki a nagyokost az értő olvasás jellegű hozzászólásokkal.
Pedig anélkül nehéz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest