- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
asadasad22 #222 üzenetére
hasonlo elmondhato egy tetszoleges funckio megleterol vagy hianyarol valo vitarol is, ha a funkcio meglete semmifelekeppen nem hatrany,
erre mondtam, hogy hülyeség. mert de, lehet bizony hátrány. az, hogy most még nincs olyan böngésző esetleg amiben le lehet tiltani, egy dolog. nem tartozik ide. A fenti megállapítás viszont sántít. Egyébként pl HTC Heron is csak a plugineket egyben lehetett kikapcsolni ha jól rémlik, ami vitte magával a flasht is.
a reklámokat egyébként nem azért mondtam, mert zavarnak (én pl gépen sem használok adblock cuccot, mert immunis vagyok rájuk, nemrég is olvastam valakitől milyen zavaró a majd' féloldalt kitöltő Omnia II reklám, én meg csak akkor vettem észre, hogy tényleg ott van) hanem mert ahogy írtam, lassul tőlük a gép. A Hero is belassult, ezért kapcsoltam ki. Még a görgetés is lassabb lett.
-
Dare2Live
félisten
válasz
asadasad22 #214 üzenetére
igen linked tökéletesen elmondja. [link]
-
joey04
titán
válasz
asadasad22 #206 üzenetére
nem baromság, mert a reklámok amik mind flashben vannak, zabálják a vasat, jobban merül ezért a cucc, és lassítják a gépet
ha kikapcsolható akkor rendben van, de az a megfogalmazás, amit elsőre írtál, az bizony tényleg baromság.
-
joey04
titán
válasz
asadasad22 #191 üzenetére
hasonlo elmondhato egy tetszoleges funckio megleterol vagy hianyarol valo vitarol is, ha a funkcio meglete semmifelekeppen nem hatrany,
a flashre ez marhára nem igaz. (a multiaskban egyetértünk.) -
bmwk1200s
őstag
válasz
asadasad22 #191 üzenetére
Én elismerem, hogy sajnálom, hogy nincs benne flash, mert bizony jó lenne ha időnként tudnék flash alapú játékokat nyomni a neten. Azt is elismerem, hogy szar platform, ami miatt a processzor irreálisan meg lenne terhelve, 1óra alatt leszívná az akksit és még fagyhatna is miatta a rendszer. Ezért elismerem, hogy inkább nem játszok flash tartalmakkal, de cserébe megbízható eszközt használok.
Jaa...és használok multitaskot az iphoneba! (Backgrounder)
-
Oliverda
titán
válasz
asadasad22 #140 üzenetére
"ha valaszthatnek egy X6 vagy N97 (jelenlegi aran) es egy ipad kozott"
Ez kb. olyan mintha egy BMW egy Audi meg egy John Deere traktor között kellene választanod.
Integra: Itt mindenki hülye és egysíkú, csak az egyik oldalt ismeri. Nem igaz hogy nem érted meg.
-
válasz
asadasad22 #140 üzenetére
Boldoggá nem tesz, de azért megnyugtat.
A Nokiánál elég gyakori, hogy multimédiás számítógépnek nevezik a telefonjaikat. Nem kell messzire menni, és előkerülnek olyan remek mondatok, mint "Advanced browser in Nokia Symbian devices helps you browse the web just like you do on your home computer." És még csak nem is az N97 vagy más zászlóshajó marketinganyagában vagyok (amit bevallom, most hirtelen nem találok elég jót).
Lényeg, minden cég lódít. Csak az Apple kicsit nagyobbat csobban.
-
válasz
asadasad22 #137 üzenetére
Oliverda kikerülte a választ, de azért Te megpróbálhatsz válaszolni a kérdésemre (121). Szerintem legalább annyira ontopik, mint maga a háború.
-
Ulkesh
őstag
válasz
asadasad22 #110 üzenetére
Már megbocsáss, de vajon ki írhat nagyobb baromságokat?
Aki kézbe fogva az adott eszközt, kipróbálva pozitív véleményt nyilvánít, vagy az, aki pár fotó alapján ész nélkül fikázik? -
válasz
asadasad22 #58 üzenetére
Nem kell így mellre szívni, nincs bajom még a hobbi Flash-fejlesztőkkel sem. Sőt, mint RIA platform, eléggé verhetetlen. Mindössze azt akarom mondani, hogy sokkal több helyen fordul elő, mint ténylegesen szükséges lenne.
És már milliárdszor írtam, hogy embere válogatja.
Nekem ha lenne Flash, az első dolgom a kikapcsolása lenne. -
Dare2Live
félisten
válasz
asadasad22 #58 üzenetére
ezen felül is lehet sorlolni. pl
sztem pont az van amit írnak. Flash elvesz Aplletól. Apple saját Hulut... akar. övé a platform megteheti?
A jövő TVje pedig a "hulu"... óriási profit van/lesz ebben is. -
válasz
asadasad22 #45 üzenetére
Mondj egyetlen komoly oldalt, ami a mai világban Java-t használ.
Ha ezen túl vagyunk, a többmillió flashes oldalból mennyi használja menüre, amit simán CSS-sel is meg lehetne csinálni, nemhogy Javascripttel, csak az ügyeletes "webdizájner" vérpistike éppen a warez-Flasht próbálgatta ahelyett, hogy megírta volna normálisan? Mindjárt kisebb lesz a szám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest