Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Azért várjuk meg az idei szifont, mit tartogat. De szerintem ha csak arról szólna a verseny..., több lesz benne a free ram, mint bármelyikőtök hinné...ha tévednék, akkor tévedtem és így jártam.
Amúgy a Kirikae-t én is csak task váltásra használom, ha ki akarok léptetni egy alkalmazást home gomb, vagy sbsettings! -
bmwk1200s
őstag
válasz
Mr.Csizmás #194 üzenetére
Én most járok magánba Mac-et tanulni. Én imádom! Ezerszer jobban tetszik mint a win, pedig eddig csak azt használtam 3.1 óta. Azért nem kis időt dolgoztam winnel és csak a mostanira (win7) tudom azt mondani, hogy ez már valami.
Nem volt jobbklikk?? Meglep. Nem ctrl+klikk? A mostanin én úgy használom (3 éves macbook) hogy két ujjal érintem meg a touchpadet. -
bmwk1200s
őstag
válasz
asadasad22 #191 üzenetére
Én elismerem, hogy sajnálom, hogy nincs benne flash, mert bizony jó lenne ha időnként tudnék flash alapú játékokat nyomni a neten. Azt is elismerem, hogy szar platform, ami miatt a processzor irreálisan meg lenne terhelve, 1óra alatt leszívná az akksit és még fagyhatna is miatta a rendszer. Ezért elismerem, hogy inkább nem játszok flash tartalmakkal, de cserébe megbízható eszközt használok.
Jaa...és használok multitaskot az iphoneba! (Backgrounder)
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Mr.Csizmás #189 üzenetére
Miért nem próbálod ki, hmmmm?
Nem kell félni, nem fog fájni! -
bmwk1200s
őstag
válasz
Mr.Csizmás #187 üzenetére
De miért hagynám meg másnak? Ugyan ugyan! Hisz annyira szeretik az idetévedt emberek szétflémelni az apple-ös topicokat. Én is ember vagyok, ha hiszed, ha nem és elszakadt már nálam is a türelem cérnája. Elegem volt, hogy bármelyik apple-ös topicot megnyitom, akkor idióták vitáját kell olvasnom. Inkább lesüllyedek hozzátok és én is részt veszek benne, addig sem unatkozom!
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Mr.Csizmás #183 üzenetére
Aláírásban csak egy cucc van kitéve és nem cuccok!
Köszönöm a dicséretet. Végre valaki méltat!Látom nem vágod a lényeget!
-
bmwk1200s
őstag
Egy kicsit én is beleszólok ebbe, tessék megengedni!
Én annyira szeretem, mikor a winfanatikok idejönnek és szétflémelik az apple topicokat, majd mikor valaki jól beolvas nekik, fel vannak háborodva. El lehet innen húzni, teccik érteni?!Amúgy nagyon leegyszerűsítve: a Mac-nek hála van egy normálisan használható rendszer, a Win-nek hála meg rengeteg kiváló minőségű és teljesítményű hardver. Mert azét valljuk be, a játékok azon a platformon terjedtek el és a játékok miatt kell 2évente új gépet venni!
Ezt ráadásul nem is én mondom, hanem egy Prof. a Mindentudás Egyetemén mondta, hogy ő mennyire hálás a játékiparnak, elképesztő számítási kapacitást hoztak össze a hardverekkel.
Én örülök hogy van win, de elegem van a hülyeségeiből, örülök hogy van mac amit használva nem kell állandóan tökölődni.
De ezért egymás nyakának esni? Ez a megalol!És tudom hogy léteznek konzolok, életembe nem költenék rá, akkor már inkább tényleg egy drágán összetákolt PC!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest