Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
amikbe gyakran belebotlok, az peldaul a cib internatbankja, vagy kulonbozo chat-es oldalak, vagy ahol egyeb funkciot valositanak meg amire a html nem lenne kepes. mindenesetre alapveto szabvany, barmikor belefuthat az ember.
ha egy oldal flash-ben van, altaban nem eppen azert van flash-ben, mert a felso menut abban volt kedve megcsinalni a fejlesztonek.
es eppen most warez-verpistikeztel le nemtomhanyezer professzionalis flash fejlesztot, csak ugy. nem vagyok benne biztos, hogy jot tesz az apple marketingje a jozan itelokepessegednek.egyebkent ha osszeadod amit meg lehet csinalni canvas+javascript+svg+html5+css3-al, akkor surolod alulrol a flash kepessegeit. es ezekbol a cuccokbol amiket lattam (foleg svg es html5-re gondolok), hat az eroforrasigenyukrol sokmindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy baratsagosak, sokszor sztem siman annyit esznek mint a flash vagy tobbet. arrol nem beszelve hogy a nehany html5 oldalon amivel eddig talalkoztam tobb hiba es akadozas fordult elo mint a nemtomhanyezer oldalon ami flash-t hasznal osszesen. van benne sok kepesseg, sok oldalt meg lehet majd vele valositani amit eddig nem, a video tag is jo otlet (bar a h.264 vs ogg vitaban lassan megegyezhetnenek mar), el tudom kepzelni hogy ha jol alakulnak a dolgok, ilyet fog hasznalni sok video oldal, de soha nem fogja teljesen felvaltani a flash-t.
es ami a lenyeg: a jelenlegi web tartalom mellett a flash mellozese gyakorlatilag egy elhibazott, nem atgondolt marketinglepes, aminek a sulyat egy atlag pisti felhasznalo is percek alatt eszreveszi. iphone-nal a flash hianya bar kinos volt, meg lehetett ugy ervelni, hogy oke, vegulis ez csak egy telefon es flash nelkul is ki lehet birni. de egy tabla eseteben aminek a fo felhasznalasa gyakorlatilag a bongeszes, ez egeszen egyszeruen nevetseges.kisebb lesz a szam, ebben egyetertunk. a szam, ami azt jeloli hogy hanyan szopjak meg be ezek utan az apple hulyesegeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest