- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
asadasad22 #222 üzenetére
hasonlo elmondhato egy tetszoleges funckio megleterol vagy hianyarol valo vitarol is, ha a funkcio meglete semmifelekeppen nem hatrany,
erre mondtam, hogy hülyeség. mert de, lehet bizony hátrány. az, hogy most még nincs olyan böngésző esetleg amiben le lehet tiltani, egy dolog. nem tartozik ide. A fenti megállapítás viszont sántít. Egyébként pl HTC Heron is csak a plugineket egyben lehetett kikapcsolni ha jól rémlik, ami vitte magával a flasht is.
a reklámokat egyébként nem azért mondtam, mert zavarnak (én pl gépen sem használok adblock cuccot, mert immunis vagyok rájuk, nemrég is olvastam valakitől milyen zavaró a majd' féloldalt kitöltő Omnia II reklám, én meg csak akkor vettem észre, hogy tényleg ott van) hanem mert ahogy írtam, lassul tőlük a gép. A Hero is belassult, ezért kapcsoltam ki. Még a görgetés is lassabb lett.
-
joey04
titán
válasz
asadasad22 #206 üzenetére
nem baromság, mert a reklámok amik mind flashben vannak, zabálják a vasat, jobban merül ezért a cucc, és lassítják a gépet
ha kikapcsolható akkor rendben van, de az a megfogalmazás, amit elsőre írtál, az bizony tényleg baromság.
-
joey04
titán
válasz
asadasad22 #191 üzenetére
hasonlo elmondhato egy tetszoleges funckio megleterol vagy hianyarol valo vitarol is, ha a funkcio meglete semmifelekeppen nem hatrany,
a flashre ez marhára nem igaz. (a multiaskban egyetértünk.) -
joey04
titán
előre szólok: szerintem is kéne flash az ipadbe.
De: nekem a mostani procimat is megtekeri, még ha nem is lassulok tőle, de szerintem már ez is gáz.
Macen persze még ennél is katasztrofálisabb a helyzet, ezt is tapasztaltam.
Ezért annak pl örülök, hogy az iphoneban nincs flash, mert egy rakás szar lenne. remélem ha lesz, az is kikapcsolható lesz, mert valóban néha jól jönne, de alapból ne legyen rajta. (heron is egyből kikapcsoltam)ez viszont más kategória, ide kéne szerintem is. csak abban igaza van, hogy még az erős asztali gépek is morognak a flashre win alatt is. hát még osx alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest