- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Robi BALBOA #2164 üzenetére
Nem. A töltőfej az töltőfej. Sem dokkoló sem memóriakártya nem jár hozzá.
-
válasz
Robi BALBOA #2161 üzenetére
szia,
- 2 év gyártói!
- igen!
- webshop útján rendeld, üzletben 179.990 ft, amíg webshop által rendelve 161.991 ft (és egyéb kedvezmények is adottak)
- nem próbáltam még, de elvileg függő!
- tesznek bele egy t-mobile csengőhangot és egy üzis hangot, semmi más olyan extra, amit egy független nem kapna meg, amikor beolvassa a szolgáltatós konfigurációkat a szolgáltatós sim kártyáról!
- nem tudsz egyből frissíteni, és ez mindegyik szolgáltató készülékére igaz! (igaz, volt már rá példa, hogy egy szolgáltatós frissítés korábban jött ki, mint a független, de nem ez a jellemző) -
válasz
Robi BALBOA #2161 üzenetére
Üdv!
1. 2 év gyártói gari.
2. Gyári tartozék egy füles, ami a cikkben is van, töltőfej, adatkábel. Más nincs.
3. Kedvezmény nem jár, maximum annyi, hogy 10%-al olcsóbb ha webshopon keresztül rendeled. Természetesen T-függő.
4. Az op rendszerbe ilyen értelembe belepiszkált, semmi lényeges nincs benne, csak csengőhangok, és egyéb hülyeségek, "cserébe" viszont várni kell a szolgáltatói frissítésre, de ez hamar orvosolható flashtool-al, bárminemű garanciavesztés nélkül. -
a.sebi
őstag
válasz
Robi BALBOA #1945 üzenetére
Szia robi balboa...nekem eddig galaxy noteom volt na annak kegyetlen gyenge a hangminosége, es halk mint a franc.... Amikor a sonyt megvettem az elso amit kiprobaltam az a zene volt, nos a gyari fulessel igen szepen szol a basszus nagyon jol atjon.de a hangminoseg nagyon gyenge, ha egy jo fulest veszel hozza biztos jo lesz...
Ami zavar hogy egy 600 euros telefonhoz miert nem adnak egy fasza fulest is..... Szerintem beleferhetne, de legyen akkor 620 euro es rakjanak bele egy fasza fulest... -
szentespeter
tag
válasz
Robi BALBOA #1941 üzenetére
Nekem a gyári headset nagyon bejött, de halk. Utána kipróbáltam a Sennheiser CX200-asommal és
-
tipuka
addikt
válasz
Robi BALBOA #1941 üzenetére
(pont ebbe a dilemmában ütköztem én is, de már kínomban a w995-ömmel járok, mert nem tudok mit venni emberi áron)
-
válasz
Robi BALBOA #1945 üzenetére
a gyári füles elég halk, de próbáltam jobb fülessel, úgy nagyon jó a hang - még az iphone 4s után is, aminek ütős hangja van!
veszek is hozzá frankó fülest, mert szeretem, ha leüvölti a fejemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest