- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
Ezen a képen elég korrektnek tűnik a kijelző: [link]
(a fekete mindenképp mélyebb.........sőt nem is látni a keretet) -
-
Danny750
őstag
válasz
pappkarcsi #1289 üzenetére
Akkor maradj az S3-nál és ne szemetelj ide...................
-
Danny750
őstag
válasz
hornyaka68 #1183 üzenetére
Kötelesek kiszállítani neked!!!
-
Danny750
őstag
exelsior1: Ezért jó az üveg GG hátlap..........[link]
-
Danny750
őstag
válasz
exelsior1 #1002 üzenetére
Hát engem ma sem hívtak........
Remélem hétfőn felkeresnek!!
Amúgy pü-ben várom a segítséget én is ,hogy hogyan tudok díjcsomagot váltani?? Fentebb olvastam ,hogy olcsóbb net-es díjcsomagra is átlehetne váltani és az nekem mindenképpen jó jönne ,mert ezt az előfizut nem használnám.........
Köszi előre is! -
Danny750
őstag
Htc-t már csak elvből sem vennék........
(nemrég vettem egy One S-t a P mellé, krait magos széria volt bitang erős az a hardver ,de a P-t sokkal szívesebben használtam és egyszerűen jó érzés kézbevenni+a samoled pentile-vel óriási csalódás volt)
Egyszerűen nálam már csak a Sony esetleg a Motorola jöhet szóba......
(mobiltelefonos pályafutásom alatt volt kb.150 készülékem ,de eladás után csak a Sony/SonyEricsson és Motorola után fájt a szívem.........)
ArcS-t a mai napig nagyon sajnálom ,csak sajna a Sony nagyon elrontotta az ics frissítését és irtózatosan belassúlt tőle.....Motorola Zn5, E398, Xperia Mini, M600i, K700i, D750i, K850i, T650i, X10 mini ezeket a készülékeket is nagyon nehezen engedtem el! -
Danny750
őstag
Zl-t sajna úgy hallottam ,hogy nem szándékoznak felénk forgalmazni.......
(nekem a Z amúgy is minőségibbnek tűnt + az ip57 is nagyon jó dolog ilyen elegáns házban)
Viszont ahogy elnéztem a Z méretei is abszolút rendben vannak (One 4,7"os és nem kisebb) és még1 nagy pozitívum ,hogy dragontail védi a kijelzőt!
Hát sztem a Htc drágábban fog kezdeni............
(főleg a tegnapi/előtti t-s Xperia Z áraknál)
-
Danny750
őstag
válasz
FragMaster #972 üzenetére
Szép készülék nem vitás ,de ahogy leszólták a sony kijelzőjét ,ahhoz képest egyáltalán nem szebb a képe az slcd 3-al.....!!
Design meg iPhone5-BB Z10 koppintás teljesen!!
+az a 2 érintőgomb elég furán néz ki így elsőre.........Kamerára kíváncsi leszek ,de egy Htc-től nem kell sok jóra számítani! +az üzemidő 4mag 1,7ghz és 2300-as akksi egy rossz vicc
+kicsit eltúloztam...nem nagyon alázza a z az one-t ,de azért nálam design és az ip57 miatt a Sony a nyerő!! -
Danny750
őstag
Ezt sasoljátok.......sztem a One-t nagyon alázza a Z!!
Sony4ever -
Danny750
őstag
válasz
pappkarcsi #939 üzenetére
Hát egy 150k minimum....
-
Danny750
őstag
válasz
HuaweiU8500 #827 üzenetére
csak legyen igazad
(ez a hónapom eddig úgyis kapufa...........)
-
Danny750
őstag
Na ennyiért nem hagyhattam ki én sem.........
Kíváncsi leszek ,hogy mi lesz a vége,de ha valóban kiszállítják(elvileg kötelesek ennyiért), akkor nagyot húzhatunk vele........ -
Danny750
őstag
Az akkuidő is alakul.........[link]
Már csak az ára essen le 150k alá és megyek is érte -
Danny750
őstag
válasz
FragMaster #657 üzenetére
Hát ja...a hátlap nagyon gusztustalan lett!
(am az M7-es sem lett egy szépség........) -
Danny750
őstag
válasz
FragMaster #655 üzenetére
Nekem a Sony kijelzője is elég lenne....
(viszont a Htc-t minden másban elveri)
-
Danny750
őstag
Xperia Z vs. Butterfly
Sony4ever!!!! -
Danny750
őstag
válasz
FragMaster #634 üzenetére
Ennyi pénzért igazán alap lehetne minden gyártónál.............
(sztem a gyári független nem sufnis példányok biztos kapni fognak, a szolgáltatóknál meg ki tudja?? Általában a t-mobile szokott spórolni a tartozékokon...) -
Danny750
őstag
Ha agy Ion szintet hoz a kijelző Full Hd feldontással akkor semmi probléma...........
Pl: Ion vs. S3 -
Danny750
őstag
A sok fanyalgónak: [link]
Itt pedig a valóság: Ha tetszik az amoled és szeretnél fehér színt+fényerőt akkor ne Samut vegyél:[link]
(más gyártó amoled-es készülékei furcsa módon tudják a fehér színt+szabad ég alatt is láthatóak+nem tükröződnek annyira a gyenge fényerő miatt.....pl: Htc One S és Motorola Razr i)
Igen a és Samu készülékei a sokszor kevés fényerő miatt, bírják valamivel jobban a folyamatos kijelzőhasználatot más gyártó készülékeivel szemben.......ergó vedd le a fényerőt vagy tedd automatára így az akksid is jobban bírja+napfényben sem kell árnyékot keresned a 100-150k-s készülékednek ,hogy lásd is a kijelzőt) -
Danny750
őstag
válasz
ForRedGlory #307 üzenetére
Figyu èn nem a teszteknek hiszek hanem szememnek....Nekem ès sokan másoknak is az ips/slcd-k színhűsége jobban bejön ,mint a samoled ennyi......
-
Danny750
őstag
Akinek a túlszaturált/természetellenes színek tetszenek mélyfeketével megspékelve ,annak elhiszem hogy a Samoled tetszik, viszont aki a szikrázó fehéret és a természetes színeket kedveli annak az ips és az slcd jobb választás..............
Részemről End Off! -
Danny750
őstag
válasz
ForRedGlory #296 üzenetére
persze-persze.....
és még én vagyok elvakult??
gsmarena-t rendszeresen olvasom.......
mivan??? ne a szememre hagyatkozzak?? miért te nem a szemeddel nézed a kijelzőt??
sztem is hagyjuk, mert ha te nem a szemeddel állapítod meg ,hogy melyik kijelző a jobb az a te bajod............
Egy szóval nem írtam ,hogy elmosódna..............viszont tükröződni tükröződik
Darvinya kolléga pl... -
Danny750
őstag
válasz
ForRedGlory #293 üzenetére
igen??? azért mert te sgs fan vagy ,attól én még így látom!! Te meg nyalogasd csak meg a samudat, ha ennyire szereted!
(furcsa módon a htc és a nokia amoled paneljein van normális fehér+megfelelő fényerő............)
Ajánlom neked ,hogy használj egyszerre one x-et, xperia ion-t és egy s3-at napsütésben..........
SGS 3 vásárlásán én is törtem annó a fejem, de az a kijelző+anyaghasználat szánalmasan gyenge.... -
Danny750
őstag
Ezt a képek nem adják ám vissza teljesen..............S3-om színeit nem nehéz visszaadniuk a fényképeknek ,mivel alig van fényereje...
Sony+ips kijelzők a nagyobb fényerő miatt is fakóbbnak tűnnek a valóságnál!! (amoled feketéi nagyon jók ,de fehérben a samu kijelzői nagyon gyengék+a színeknek sincs sok köze a valósághoz)
A készülék jól sikerült ,kivéve a kamerát és a gyenge optimalizációt!! (azért ilyen soc-al sehol nem laggolhatna még full hd felbontással sem........, sztem egy apex/nova launcherrel nem lenne ilyen probléma)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest