Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebell367
csendes újonc
válasz
Lebowski #18386 üzenetére
Pedig lepődj meg,igaz nem azon hogy másképp müködnek a müholdak hanem azon hogy mivel az android a google szoftvere ezért mikor müholdat keres az Amerikai égboltot keresné. De azért furcsa hogy a Sony teló nem pozicionál hamar. Az MTK procis telókról jobban eltudom képzelni a sok molyolást mire talál,erre a Play áruházba van egy program ami segitett,de a fejlesztője ugy nézem már nem foglalkozik vele.
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps
Nekem régen volt egy ZTE Skate telóm az nagyon nehezen talált jelet,át írtam a gps.conf fájl-ba hogy az EU égbolton keresse a holdakat és attól fogva szinte azonnal volt pozició. Kerestem azt a leirást hogy mit mivel kell átírni sajna már nem találom. -
EasyR
aktív tag
válasz
Lebowski #18386 üzenetére
A sima GPS valóban hasonlóan működik, de ez A-GPS, ahol a mobil szolgáltatók is játszanak.
Simán el tudom képzelni, hogy a helyi rendszerekhez finomhangolják (adótornyok és mobil hálózati specialitások, várakozási idő, mit tudom én még micsoda....).
Az viszont különbözik a mi rendszerünktől (ezért is van d5803 és d5833).A szoftverfrissítés nem járható, mert a készülék a legújabb szoftvert használja, ami hivatalosan az 5.1.1.
(Az xperifirm szerint is ez a legújabb rá).
Az már más kérdés, hogy mit lehetne "okosban" rárakni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest